AK Parti Bilecik Teşkilatında Delege Seçimi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Teşkilatı’nın 7. Olağan Kongresi öncesinde Bilecik merkezde delege seçimleri için oy kullanma işlemi gerçekleştirildi.

AK Parti’nin 7. Olağan Kongreye gidilen süreçte Bilecik’te delege seçimleri 12 Mahalle ve 2 Belde olmak üzere üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

 

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE”

İstiklal Mahallesinde oy kullanan AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik’te delege seçimlerinin birlik ve beraberlik içinde yapıldığını dile getirerek “Delege seçimlerimizde oyumuzu kullandık. Kongre sürecimiz hayırlara vesile olsun. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin.” ifadelerini kullandı.

 

DEMOKRASİ ŞÖLENİ

Bilecik’te 12 Mahalle ve 2 Belde’de demokrasi şöleni yaşandığını, birlik ve beraberlik içerisinde delege seçimlerini gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ise “7. Olağan Kongremize gidilen bu süreçte Ak Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı olarak delege seçimlerini 12 Mahalle ve 2 Beldemiz olmak üzere üyelerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Katılımlarından dolayı Tüm Merkez İlçe Üyelerimize teşekkür ediyoruz. Delege seçimlerimizin ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyoruz.” dedi.

 

AK Parti Bilecik Teşkilatında Delege Seçimi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir