AK Parti Bozüyük 6. Olağan İlçe Kongresi yapıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük’te gerçekleştirilen AK Parti 6. Olağan İlçe kongresinde delegelerin tamamının oyunu alan Mesut Çetin, güven tazeledi.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcı Ahmet Sorgun, Koordinatör Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Bilecik  Milletvekili Halil Eldemir, K Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Partili Belediye Başkanları, İl ve İlçe Teşkilatları ile partililer katıldı.

 

AK Parti’nin sadece bir parti değil davanın adı olduğunu vurgulayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, “Bugün Bozüyük’teyiz. Arkadaşlar burası sıradan bir yer değil. Burası şüheda yurdu. Ama burası 600 yıl öncede böyleydi, 100 yıl öncede böyleydi.” dedi.

 

Sorgun, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

 

“BİLECİK, BOZÜYÜK DÜŞMEDEN TÜRKİYE DÜŞMEZ”

Sadece Osmanlı’nın kuruluş yeri değil Bilecik, İznik bu bölge Selçukluya’da başkentlik yapmış. Bizim köklerimiz burada Anadolu’nun kökleri burada onun için Bilecik düşmeden Bozüyük düşmeden Allah’ın izniyle Türkiye düşmez. Yeniden köklerimizle diriliriz. Bugün buraya Konya’dan hızlı trenle gelmeyi tercih ettim. Önceden 15 saat olan yolları şimdi 2 saatte geldim. Ne oldu da buralar değişti gökten dolarlar eurolar mı fışkırdı? Yerden petroller doğalgazlar mı fışkırdı? Türkiye’nin coğrafyası mı değişti?

“BÖLÜNMÜŞ YOLLAR, NÜKLEER SANTRALLER YAPILDI”

Arkadaşlar 2001 yılında bir kitapçık fırlatıldı. Bankalar battı hatırlıyor musunuz? O zaman arkadaşlar batan bankanın devlete yükü Konya’nın gelirinin 100 katıydı. Bunların nasıl yapıldığının sebebi bunlardır. Ne petrol bulundu ne dolar yağdı. Zamanında Erbakan’la dalga geçilen şeyler bugün hizmete sunuldu. Köprüler yapıldı, hızlı trenler yapıldı. Her tarafa doğalgaz hatları getirildi. Bırakın ilçeleri köylere kasabalara kadar doğalgaz ulaştı. Bölünmüş yollar, nükleer santraller yapıldı.

 

“BİZİM RAKİBİMİZ KENDİMİZİZ”

AK Partiye, Recep Tayip Erdoğan’a niye karşı olduklarını bunlara bakarak anlayabilirsiniz. Ama bu milleti tanımıyorlar. Bozüyük’ü Söğüt’ü bu milleti tanımıyorlar. Allah’ın izniyle önümüzde Recep Tayyip Erdoğan arkamızda bu millet olduktan sonra bizim aşamayacağımız hiç bir problem yoktur. Bundan adım gibi eminim. Bizim rakibimiz kendimiziz. Biz ancak kendimizle yarışırız.

 

MESUT ÇETİN GÜVEN TAZELEDİ

Konuşmaların ardından faaliyet raporlarının okunması ve ibrasının yapılmasının ardından kongreye katılan delegelerin tamamının oylarını alan Mesut Çetin, güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanlığına seçildi. Mesut Çetin başkanlığındaki AK Parti yönetim kurulu üyeleri Selim Şaşmaz, Hüsnü Ersoy, Köksal Kacır, Nevriye Özdemir, Abdullah Algın, İsmet Sağlam, İsmail Buz, Sefa Erim, Bilal Oydu, Gül Kurt, İsmail Karaca, İsmail Erdal, Cengiz Kaçar, Tuğba Ölçücü, Hakan Uğuz, İslam Uslu, Hikmet Ertekin, Onur Soylu, Hüseyin Akkuş’tan oluştu.

“BAŞARIYLA ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Kongrede konuşan ve yeniden başkanlığa seçilen Mesut Çetin, konuşmasında, AK Parti için kongreler kendimizi çek etme, eksiklerimizi tamamlama, partimizi geleceğe hazırlama açısından çok önem arz etmektedir. AK Parti kongreleri bayramlar, düğünler gibi gerçekleşir. Çünkü AK Parti kadrolarında ben yoktur, biz vardır. Bu bağlamda bugün burada 6.’sını gerçekleştireceğimiz kongremizde bundan önce gerçekleştirdiğimiz kongrelerimiz gibi birlikteliğimizi bütünlüğümüzü tekrar pekiştirerek yönetim kurulumuzda bazı yenilikler yaparak 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi seçimlerine en iyi şekilde hazırlanıp hedefine kilitlenmiş bir teşkilat olarak başarıyla çıkacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

AK Parti Bozüyük 6. Olağan İlçe Kongresi yapıldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin