AK PARTİ BOZÜYÜK İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bozüyük İlçe Başkanlığı tarafından ilçe danışma toplantısı düzenlendi.

bilecik haberleri

Metristepe Kültür Merkezinde yapılan ilçe danışma toplantısına katılım oldukça yoğun olurken, toplantıya Bilecik AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR, İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, Bozüyük Belediye Başkan Vekili Ayhan ERSOY, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri,Dodurga Belde Başkanı Selim TUNA, AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri katıldı.

Toplantıda ilk olarak söz alan İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, teşkilat olarak yapılan çalışmaları ve Bozüyük’te devam eden faaliyetleri katılımcılara anlattı. Partinin her kademesinde kendilerine her an yardımcı olan tüm partililere teşekkür eden ÇETİN, son zamanlarda ülke genelinde yaşanan olayların faturasını hükümete çıkartmaya çalışanlar olduğunu, AK Partinin güçlü ve dinamik kadroları ile her zaman bu ülke için çalışmaya devam edeceğini ve ülkede ki istikrarı ve güven ortamını bozmaya çalışanların amacına ulaşamayacağını belirtti.

İlçe Başkanı ÇETİN’den sonra konuşma yapan Dodurga Belde Başkanı Selim TUNA, belde belediyesi olarak Dodurga için yapılan çalışmaları kapsayan bir sunum ile toplantıya katılan katılımcıları bilgilendirdi. Başta Belediye Başkanı Fatih BAKICI olmak üzere Bozüyük Belediyesi’ne yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Toplantıya Ankara’da ki yoğun programına rağmen katılan AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR; teşkilatın düzenlediği bilgilendirme istişare toplantısının yapısı üzerine kısa bir bilgilendirme yaptı ve Hükümetin önümüzde ki günlerde ki hareket planını anlattı. Suriye meselesinden, ülkedeki terör olaylarına geniş bir yelpazede birçok konuya değindi.

BU İŞİN SONUNA KADAR GİDECEĞİZ

Toplantıda ülkemizde yaşanan terör olaylarına değinen ELDEMİR, “Hükümet olarak son bir terörist kalmayana kadar huzur tüm ülkemize kalıcı olarak yerleşene kadar mücadelemiz devam edecek, AK Parti olarak her kademede, tek bir vücut olarak mücadele vermeye devam edeceğiz, bu işin sonuna kadar gideceğiz, terörün hedefi bütün insanlıktır ve bizler bunun için teröre  her zaman karşıyız ve lanetliyoruz” dedi.

Konuşmasının devamında dokunulmazlık konusuna değinen Milletvekili  “hükümet olarak bu konuda çalışmalarımız olacak, kim meşru siyasetin dışına çıkarsa yargı karşısında bunun hesabını vermeli, devlete karşı ve millete karşı kim suç işlerse bunun cezasını çekmeli” dedi.

SÖZ VERDİKLERİMİZİ YERİNE GETİRİYORUZ

Milletvekili ELDEMİR, “Hükümet olarak Bakanlar Kurulunda, Mecliste ve Milletvekilleri olarak seçim bölgelerinde çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Hep birlikte daha iyiye, daha güzele kavuşmak için çalışmaya devam edeceğiz, seçim öncesinde halkımıza söz verdiğimiz her konunun üzerinde itina ile çalışıyoruz ve hayata geçiriyoruz, buradan sizlere şunu söylemek istiyorum, Hükümetimiz güçlüdür ve bizler milletimizin iradesi arkamızda olduğu sürece bu ülke için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil ELDEMİR, geçirdiği bir ameliyat nedeniyle toplantıya katılamayan Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya geçmiş olsun dileklerini ileterek  konuşmasını tamamladı. Daha sonra Milletvekili, Belediye Başkan Vekili, İlçe Başkanı, İl Genel Meclis üyeleri ve Dodurga Belde Başkanı, partililer tarafından sorulan soruları cevaplandırdı. Yaklaşık bir buçuk saat devam eden toplantı yapılan soru cevap kısmının ardından sona erdi.

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

 

AK PARTİ BOZÜYÜK İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin