AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun’un Bilecik ziyareti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Ahmet Sorgun, bir dizi temaslarda bulunmak ve Bozüyük 6. Olağan İlçe Kongresine katılmak üzere Bilecik’e geldi.

Temasları kapsamında Bilecik Belediyesi ile Şeyh Edebali Türbesi’ni ziyaret eden Sorgun, daha sonra Bozüyük 6. Olağan İlçe Kongresine katıldı.

 

Sorgun’a gerçekleştirdiği ziyaretlerde AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti İl Başkanı Fikret  Karabıyık,  Belediye Başkanı Selim Yağcı, Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit, Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz ile partililer eşlik etti.

 

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, “Genel Başkan Yardımcımız Seçim İşleri Başkanımız Sayın Ahmet Sorgun’u Bozüyük ilçe kongremizi gerçekleştirmek üzere ilimizde ağırladık. Akabinde Şeyh Edebali Türbesi ve Bir takım ziyaretler gerçekleştirdik.” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı ise şu ifadelere yer verdi:

”AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun,  Bilecik’imize teşrif ettiler. Kendileri özellikle Bilecik’imize Konya programlarından buraya Hızlı Tren Hattını kullanarak gelmeleri bizleri ayrıca mutlu etti. Ulaşımın kolaylığı noktasında Şehrimizin ve Ülkemizin Kat Ettiği yolun vurgusunu yaptılar. Sayın Genel Başkan Yardımcımız Ayrıca Programları Kapsamında Belediyemizi de Partimizin İl Teşkilatları ve Başkanlarımız İle Birlikte Ziyaret Ederek Bizleri Onurlandırdı. Kendilerini belediyemizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Bilecik’e olan sevgileri, yakınlıkları nedeniyle kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Yağcı, Belediye ziyaretinde Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun’a çeşitli hediyeler takdim ederken, ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun’un Bilecik ziyareti
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin