AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BİLECİK’TE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı makamında ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya  bir süre sohbet etti.

Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Rasim Keskin ile birlikte AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin’in de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Bakıcı Bozüyük’te yıllarca yapılmayan ve ihtiyaç duyulan projelerin AK Parti Belediye Başkanlığı döneminde hayata geçirildiğini belirterek, devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

 

 

Bozüyük’te hükümet destekli pek çok projenin de hizmete sunulduğunu anlatan Başkan Bakıcı “teşkilatımızın ve hükümetimizin bizlere vermiş olduğu destek ve milletimizden aldığımız güç ile ilçemizin her alanda daha iyi bir noktaya gelmesi için büyük bir azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

 

 

Karşılıklı yapılan fikir alış verişinin ardından Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya Bozüyük Belediyesi’nin başarılı çalışmaları nedeni ile Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür etti.

 

Ziyaretin sonunda Başkan Bakıcı, Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’ya nazik ziyareti için teşekkür ederek ziyaretinin anısına Metristepe tablosu ve fincan takımı hediye etti.

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BİLECİK’TE
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. bilecik olsun bozüyük olsun yatırım istiyor batının doğsu konumunda bilecik 4 bölgeye baglı ama yatırım yok geri kalmıs sehir osmanlı torunları

    Cevapla
Bizi Takip Edin