AK PARTİ HEYETİNDEN TARİH ŞERİDİ ZİYARETİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik İl Kadın Kolları Kongresi dolayısıyla ilimizde bulunan TBMM Kadın ve Erkek Fırsat Eşitliği Başkanı Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Seda Gören ve beraberindeki heyet Osmanlı Padişahları Tarih Şeridini gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Belediye Başkanımız Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit’in de hazır bulunduğu ziyarette, konuklarımıza ilimizin tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgiler verildi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaret hakkında yaptığı değerlendirmede; ‘’AK Parti Bilecik İl Kadın Kolları kongremizi gerçekleştirdikten sonra TBMM Kadın ve Erkek Fırsat Eşitliği Başkanı Kocaeli Milletvekili R. Sezer Katırcıoğlu ve AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Seda Gören Hanımefendi Belediyemiz Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi ve Şeyh Edebali Türbesini ziyaret ettik. İlgili alan sorumlusu ve alan rehberlerimiz misafirlerimize şehrimizin tarihi hakkında bilgiler aktardılar. Çok değerli TBMM Kadın ve Erkek Fırsat Eşitliği Başkanı Kocaeli Milletvekili R. Sezer Katırcıoğlu ve AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Seda Gören Hanımefendiye ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

AK PARTİ HEYETİNDEN TARİH ŞERİDİ ZİYARETİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin