AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık: “Bilecik’e Yatırımlar Devam Ediyor”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Haber228’e özel yaptığı açıklamada, Bilecik genelinde yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Bozüyük lojistik köy yatırımının bu sene hız kazanacağını aktaran İl Başkanı Karabıyık, yer teslimi aşamasında bir duraklama sürecinin yaşandığını ancak Bozüyük Lojistik Köy yatırımının bölgedeki en büyük ticari değeri en yüksek yatırımlardan birisi olduğunu vurgulayarak, şu ifadelere yer verdi:

“KALABALIK BİR ŞEHİR HALİNE GETİRECEK”

Bozüyük lojistik köy yatırımı ile orası Marmara bölgesinin kavşak noktası olacak. Oradan gümrük müdürlüğü ile beraber Bozüyük’ü şuan bulunduğu fiili durumdan daha yoğun ve kalabalık bir şehir haline getireceği kanaatindeyim.

“İSTİŞARELER GERÇEKLEŞTİRİLDİ, TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR”

Sanayi ile alakalı da 2 tane gündemde Bilecik 3. Organize sanayi bölgemiz var. Bursa yolu üzerinde ve Gölpazarı ihtisas OSB var. Bu iki konuyla da alakalı yine bu hafta sayın enerji bakanımız ile Valimiz, Milletvekilimiz ve bizler toplandık son istişarelerimizi gerçekleştirdik. Tüm hızıyla devam ediyor.

“ÇOK CİDDİ KATKILAR SAĞLAYACAK KANAATİNDEYİZ”

TOGG yerli otomobil fabrikası Bursa gemlik’te kurulacak ve bizim 3. OSB bölgemize çok yakın. 100 kilometre’nin altında bir mesafede bulunuyor. Bu da tabi bize yan sanayi olma noktasında çok ciddi bir katkı sağlayacağı kanaatindeyiz. Bu konuda yerli otomobilin yapılacağı iller arasında popüler iller arasındaydık biz Bilecik olarak. Gemlik’e yapılacak olması da nispeten burada teknoloji transferi konusunda, teknolojinin şehirde üretimi konusunda katma değer üretme noktasında 3. OSB burada çok ciddi bir alternatif olacak.

“BÖLGEMİZE ÇOK CİDDİ BİR DEĞER KATACAK”

Yine Gölpazarı Gıda İhtisas OSB’de bölgemizdeki çiftçinin hangi ürün olursa olsun sebze, meyve, yaş ve kuru bütün ürünlere katma değer katma açısından biliyorsunuz bölgemiz 4 mevsimi yaşayan, 4 bölge toprağı olan bir şehir ve bu yüzden ürün çeşitliliğimiz fazla, ürün kalitemiz keza yüksek. Osmaneli’de karpuz ve ayvamız, Yenipazar ve İnhisar’da narımız, Gölpazarında kirazımız, Pazaryeri’nde şerbetçi otumuz ve çileğimiz, Söğüt’te sera üretimlerimiz gibi bir sürü çok güzel üretimlerimiz var. Bu ürünlerin pazarlanması noktasında Gıda ihtisas OSB’miz de bölgemize ticari anlamda çok ciddi bir değer katacak.

“TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Bu noktada ben sayın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez’e yine iline sahip çıktığı ve ilimizi yalnız bırakmadığı için ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bizim için büyük bir şans her dönem bilecik olarak kabinede temsil edilme fırsatımız oluyor. Biliyorsunuz sayın Nabi Avcıyla, Yalçın Akdoğan’la, Enerji Bakanı olarak Fatih Dönmez ile Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir ile Tarım noktasında genel müdürümüz Fahrettin Poyraz ile temsil edilmemiz gurur verici. Bunlar bizim ilimize ekstra fayda getiriler sağlıyor. Bu noktada kendilerinin çok ciddi çalışmaları var. Bu çalışmaların tamamı ilimizin geleceği adına çok ciddi katkılar sağlıyacağı kanaatindeyim.

 

Başkan Karabıyık’ın Haber228’e özel yaptığı açıklamaların diğer başlıklarını aşağıdan ulaşabilirsiniz..


İLGİLİ HABERLER:



 

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık: “Bilecik’e Yatırımlar Devam Ediyor”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin