AK PARTİ İL BAŞKANI FİKRET KARABIYIK, SİYASİ PARTİLERE ÇAĞRIDA BULUNDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ve AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, gazetecilerle bir araya geldi.

Burada konuşan İl Başkanı Karabıyık, Siyasi partiler kanununa göre 3 yılda bir kongre yapılması gerektiğine değinerek, “Bu 3 yıllık süre doldu ve Kongre sürecimiz başlamış oldu. Genel Merkezimiz MYK’da takvimi netleştirdi. Bu takvime göre 3 Temmuz 2017’de delege listelerinin ilanıyla resmi kongre takvimi başlamış oldu. Bu ilçe başkanlıklarında gerekli ilan ve duyuruları parti üyelerimize mesajları paylaştık.” ifadelerini kullandı.

 

Takvime göre 30 Temmuz 2017 tarihinde belde kongrelerinin başladığını belirten Karabıyık, şöyle konuştu:

 

“İLÇE NÜFUSLARI 5 BİN DEN AZ”

5 bin nüfus ve üzeri olan beldelerde kongre yapılıyor. Bizim beldelerimiz 5 bin nüfusun altında olduğu için herhangi bir kongre yapılmayacak, atama usulüyle yani genel merkezin takdiriyle devam edecek. Akabinde delege seçimleriyle birlikte 19 Ağustos 2017 tarihinde ilçe kongrelerimiz başlayacak Allah nasip ederse. Biliyorsunuz 8 tane ilçemiz var. Bu takvime göre 8 ilçemizde genel merkezin uygun gördüğü takvimde kongrelerimizi yapacağız, akabinde de tabi bu süreç 18 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecek.

 

“İL KONGRELERİ 18 KASIM 2017 DE”

18 Kasım 2017 de de il kongreleri başlayacak. 81 ilin kongresi planlanacak, yine genel merkezin uygun gördüğü takdirde 25 şubat 2018’e kadar il kongrelerimizi tamamlayıp 2019 seçimlerine güncellenmiş, daha enerjisi yüksek kadrolarla Allah nasip ederse devam edeceğiz. Gündemimiz bu şekilde.

 

“FETÖ DAVALARINA KATILIM GÖSTERECEĞİZ”
FETÖ davaları ile ilgili de bunların ilk başladığı günden beri Bilecik’te 15 Temmuzdan yaklaşık 1 hafta sonra gözaltılar başladı. 15 Temmuzdan beri yürüyen davaları aslında takipçisiydik. Bu süreçten sonra da bu hafta başlayarak davalara müdahil de olacağız, katılım göstereceğiz. Biliyorsunuz orada FETÖ’cülerin şovlarıyla geçiyor Ankara ve İstanbul’da ki duruşmalar. Bunlar sürekli bir birbirlerine umut aşılayarak çözülmeyeceklerini düşünerek bir militan ruhla ifadelerini manipüle etmeye devam ediyorlar. Ama çözülmeye başladılar Allah nasip ederse devletimiz bu yapının tamamını deşifre ederek gerekli cezalandırmaları yapacaktır diye düşünüyoruz. Biz de bu süreçte Bilecik’te herhangi bir kalkışma olmamasına rağmen FETÖ’cülerin olduğu aşikar. FETÖ davalarıyla ilgili biz de AK Parti İl Başkanlığı olarak müdahil olacağız bu sürece. Takip ettikçe oradan aldığımız izlenimleri dönem dönem sizinle paylaşırız.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ PROGRAMI

15 Temmuz Demorkasi ve Milli Birlik günü kapsamında Bugün Cumhurbaşkanlığı himayesinde Şehitlik ziyaretiyle program başlıyor. Bizim burada en önemli gördüğümüz konu 15 Temmuz gecesinde tutulacak olan nöbet. Yatsı namazının akabinde il merkezinin Cumhuriyet Meydanında, ilçelerde de ilçe meydanlarında yatsı namazının akabinde 16 Temmuz sabah namazına kadar demokrasi nöbeti tutacağız 15 Temmuzu yad etmek adına.

 

“KENDİLERİNE ÇAĞRIDA BULUNMAK İSTİYORUM”

Biz orada bütün siyasi partilerimizle el el, kol kola bu meydana gitmek istiyoruz. Bütün siyasi partilerimizle sabaha kadar nöbette bulunmak istiyoruz. Buradan da ben kendilerine çağrıda bulunmak istiyorum. 15 Temmuz hain darbe girişimi bütün ülkeye yapılmış bir darbe girişimidir. Sadece AK Partiye, MHP’ye, CHP’ye değil top yekün ülkeye bir terör eylemi yapmışlardır. O yüzden 15 Temmuz demokrasi nöbetinde bütün siyasi partilerimizle bir arada olmak istiyoruz. İnşallah onlarda katılımı maksimum seviyede tutacaklardır.

 

Pelitözü Gölpark’ta bulunan Çınar Bahçe’de düzenlenen programa,  AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit, yerel gazete ve ulusal ajans temsilcileri katıldı.


İLGİLİ HABERLER:

 

AK PARTİ İL BAŞKANI FİKRET KARABIYIK, SİYASİ PARTİLERE ÇAĞRIDA BULUNDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 12 Temmuz 2017, 14:29

    ” Sadece AK Partiye, MHP’ye, CHP’ye değil top yekün ülkeye bir terör eylemi yapmışlardır.” demişsinde güzel kardeşim. peki şu belediyenin yaptırdığı anıt ne demek istiyor açıklasana..

    Cevapla
Bizi Takip Edin