AK PARTİ İL BAŞKANI FİKRET KARABIYIK’TAN MÜJDE!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, 3. Organize Sanayi Bölgesi için hazineye ait olan arsa tahsisinin gerçekleştiğini söyledi.

3. Organize Sanayi Bölgesi için hazineye ait olan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığından talep edilen arsanın 3. Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığına satışının uygun görüldüğünü açıklayan AK Parti İl Başkanı Karabıyık, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“İLİMİZE VE ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN”

3. Organize Sanayi Bölgesi için hazineye ait olan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ mızdan talep edilen arsa tahsisi uygun görülmüş olup, 3. Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı’ na satışı uygun görülmüştür.İlimiz için son derece önemli olan bu yatırımın bu kadar hızlı sonuçlanması için gecesini gündüzüne katan ve ilimizin sanayi kenti olma yolunun önünü açacak bu projeyi yakından takip eden Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız, Hemşehrimiz Fatih Dönmez’ e, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’ a, Milletvekilimiz Selim Yağcı’ ya hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum. 3. OSB ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. İlimize ve ülkemize hayırlı olsun.

AK PARTİ İL BAŞKANI FİKRET KARABIYIK’TAN MÜJDE!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir