AK PARTİ İL BAŞKANI FİKRET KARABIYIK’TAN VİDEOLU YANIT!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni anayasa maddesinde yer alacak olan 18 yaşında milletvekili seçilme hakkını eleştirmesine AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık’tan videolu cevap geldi.

 

Yeni anayasa maddesinde yer alacak olan 18 yaşında milletvekili seçilme hakkının eleştirilmesine yayınladığı video ile cevap veren Karabıyık, “Kamuoyunda AK Parti’nin gençlere önem verdiği için değil; oylarını almak için seçilme yaşını 18’e indirdiği söyleniyor. Bununla ilgili ne söylemek istersiniz?” sorusuna yanıt olarak, kendisini örnek göstererek, 25 yaşında teşkilat başkanı, 27 yaşında merkez ilçe başkanı, 31 yaşında AK Parti’de Türkiye’nin en genç il başkanı olduğunu ve halen 81 ilin en genç il başkanı olduğunu söyledi.

 

Kendisinin AK Parti’nin gençlere vermiş olduğu önemin en büyük göstergelerinden biri olduğunu vurgulayan Karabıyık, ayrıca, bir sonraki videonun konusunu belirlemek için www.fikretkarabiyik.com adresine vatandaşların tavsiyelerini beklediğini sözlerine ekledi.

 

İşte o video:


AK PARTİ İL BAŞKANI FİKRET KARABIYIK’TAN VİDEOLU YANIT!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. GERÇEKTEN DOĞRU BİR TESPİT. ADAMLAR YAŞLANDIKÇA SAÇMALIYORLAR. BAKSANIZA MİLLETİ İZMİR’DEN DENİZE DÖKME GAFLARI ORTALIKTA GIRLA GİDİYOR. DEMEK Kİ İNSAN YAŞLANDIKÇA BUNUYOR VE NE SÖYLEDİĞİNİ BİLMİYOR:) :)

    Cevapla
Bizi Takip Edin