AK PARTİ İLÇE BAŞKANLARI İÇİN TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük, Söğüt, Osmaneli ve Yenipazar ilçelerinde istifa eden İlçe Başkanlarının yerine yeni ilçe başkanları için temayül yoklaması gerçekleştirdi.

Temayül yoklamasına Koordinatör Milletvekili Kırşehir AK Parti Milletvekili Avukat Salih Çetinkaya, İl Başkanı Fikret Karabıyık ve delegeler katıldı.

 

Bozüyük, Söğüt, Osmaneli ve Yenipazar AK Parti İlçe binalarında yapılan temayül yoklamasında ilçe başkanı seçimi için delegeler oy kullanırken AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık temayül yoklamalarını ziyaret etti.

 

Temayül yoklamasının hayırlı omasını dileyen AK Parti İl Başkanı Karabıyık; “Bozüyük, Söğüt, Osmaneli ve Yenipazar ilçelerimizde görevlerinden Mart 2019 Yerel Yönetimler seçimlerinde farklı görevlerde aday adayı olmak için istifa eden İlçe Başkanlarımızın yerine görevlendirilecek yeni ilçe başkanlarımız için temayül yoklamalarımızı gerçekleştirdik. Temayül yoklamalarımıza Marmara Bölgesi Koordinatörümüz Samsun Milletvekilimiz Hasan Basri Kurt ve Kırşehir Milletvekilimiz Salih Çetinkaya başkanlık ettiler. Temayül yoklamalarımızın ilçelerimize hayırlı sonuçlar doğurmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANLARI İÇİN TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. ALLAH FIRSAT VERMESİN

    Cevapla
Bizi Takip Edin