AK PARTİ İSTİŞARE TOPLANTISINDA YENİ ANAYASA ANLATILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı AK Parti ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen, yeni anayasanın madde madde ele alınarak yönetim kurulu üyelerine anlatıldığı istişare toplantısına katıldı.


Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi Fuaye Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna, İl Genel Meclisi üyesi Nizamettin Çam, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini daha iyi anlamak ve öğrenmek amacıyla toplandıklarını belirterek toplantıya katılan tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

Toplantıda konuşan İl Başkanı Fikret Karabıyık, “Önümüzdeki süreçte yeni anayasayı ve yeni sistemi herkese çok iyi anlatmalı ve insanların aklındaki tüm soruları en iyi şekilde yanıtlamayız” diyerek toplantıya katılan yönetim kurulu üyelerine katılımları için teşekkür etti.

Toplantıda yeni anayasa tüm maddeleri ile partililere anlatılırken, partililer tarafından yöneltilen sorular cevaplandırıldı. Yeni sistemin gerekliliği ve ülke için ne kadar önemli olduğu anlatılan toplantı yaklaşık olarak 2 saat sürdü.

AK PARTİ İSTİŞARE TOPLANTISINDA YENİ ANAYASA ANLATILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 2638 yıllık zülmün artık sonuna geldik.EYYY orta asya bekle bizi.kültepe köktepe geliyor şanlı evlatlar. Yola devaaaaaam mııı? DEVAMMMMMM

    Cevapla
Bizi Takip Edin