AK Parti Kadın Kolları Başkanlığında Bayrak Değişimi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Ercan’ın yerine gelecek isim belli oldu.

Mevcut başkan Fatma Ercan’ın yerine 6’ncı Kadın Kolları Olağan Kongre öncesi genel merkezde yapılan istişareler sonucunda,  İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Mutlu Selen Haşit AK Parti Bilecik İl Kadın Kolları Başkanı olarak atandı.

Yeni atanan başkana başarılar dileyen Milletvekili Selim Yağcı, “6. Kadın Kolları Olağan Kongre öncesi Genel Merkezimizde yapılan istişareler sonucunda İl Başkan Yardımcımız Mutlu Selen Haşit, AK Parti Bilecik İl Kadın Kolları Başkanı olarak atanmıştır. Bu bayrak değişiminin Partimize ve ilimize hayırlı olmasını diliyor, Mutlu Selen Haşit başkanımıza ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, 6. Kadın Kolları Olağan Kongre öncesi Genel Merkezimizle yapılan istişareler sonucunda İl Başkan Yardımcımız Mutlu Selen Haşit, İl Kadın Kolları Başkanımız olarak atanmıştır. Partimize ve ilimize hayırlı olmasını diliyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Bayrağı teslim eden ama yine birlikte çalışacağımız Fatma Ercan Başkanımıza da gayret, emek ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığında Bayrak Değişimi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin