AK Parti Yenipazar Olağan İlçe Kongresi yapıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Yenipazar İlçe Olağan Kongresinde, eski başkan Bilal Nalbant yeniden başkanlığa seçildi.

İlçede bir okulun bahçesinde düzenlenen program İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başladı.

“Başkan İlhan Özden’in de her zaman yanında olacağız”

Ardından söz alan AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, pandemi sebebiyle ilçeye uzak bir mekanda kongre gerçekleştirmelerine rağmen katılımın yoğunluğundan çok memnun olduklarını söyledi.

AK Parti’nin gücünden bahseden Karabıyık, ”Pazar günüden itibaren yeni hastanemiz hizmete giriyor. Yaptığımız hizmetler ortada. Başkan İlhan Özden’in de her zaman yanında olacağız. Sizler olmasanız, bu oylar alınmasa, hükümet olmasa bu yatırımları yapmak çok mümkün değil. Bu nedenle ilçe teşkilatları çok önemli. Geçmişte hizmet eden tüm arkadaşlara da teşekkürler.” diye konuştu.

İl Koordinatörü Berk Mersinli de bu zor dönemde güzel bir kongre ortamı hazırlayan ilçe teşkilatına teşekkür etti.

Virüs sürecinde de çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayarak, ”Tüm birimleriniz her zaman olduğu gibi yılmadan usanmadan çalışacağız. Sağlık sıhhat içinde kongremizi tamamlayalım. Katılan herkese teşekkür ederim. İnandığımız yolda Cumhur İttifakında inandığımız yolda ilerleyeceğiz. Durmak yok, yola devam.” görüşlerini aktardı.

“Milli olanla milli olmayanın mücadelesi var ülkemizde”

AK Parti’ye partiye hizmet eden herkese teşekkür eden Milletvekili Yağcı, AK Parti’nin bir medeniyet yolculuğunun adı olduğunu kaydetti.

Yağcı, ”İnşallah yeni seçilecek kardeşlerimize yeni dönemde başarılar diliyorum. Geçmişini iyi bilki geleceğe sağlam basasın. Bizim bu dönemi değerlendirmemiz için geçmişimizi iyi bilmemiz lazım. Bir çok badireleri atlattık. Milli ve yerli uyanış hareketini engellemek istediler. Bir çok şey denediler. En son 15 Temmuz karanlık gecesini aydınlığa dönüştürdük. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ön görüsüyle çok şükür. Şu anda milli olanla milli olmayanın mücadelesi var ülkemizde. Biz de Yenipazar’ı, Bilecik’i, Türkiye’yi geleceğe taşıyacaksak bir olacağız diri olacağız. El ele hep beraber olacağız.” ifadelerini kullandı.

Programda konuşmaların ardından faaliyet raporu ve gelir gider kesin hesap raporu okundu. Gelecek dönem tahmini bütçe ibraz edildi.

Daha sonra seçimlere geçildi. Kongrede mevcut başkan Bilal Nalbant, yeniden başkanlığa seçildi.

İlçe kongresine AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, İl Koordinatörü Berk Mersinli, İl Başkanı Fikret Karabıyık, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, parti üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Yenipazar Olağan İlçe Kongresi yapıldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin