AK Parti’de Kuruluştan Günümüze İlçe Başkanları Buluşması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik İlçe Başkanlığı tolarak “Kuruluşundan Günümüze İlçe Başkanları Buluşması” programında bugüne kadar Bilecik’te görev yapan ilçe başkanları bir araya geldi.

2001 yılından günümüze Bilecik’te görev yapmış ilçe başkanları, AK Parti Bilecik İl Başkanlığı tarafından düzenlenen vefa programında Ankara’da buluştu.

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ile AK Parti İlçe Başkanı Nail Öztürk ve siyasi üyeler Ankara temasları kapsamında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’yı ve Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz’ı makamında ziyaret etti.

AK Pati İlçe Başkanı Öztürk Ankara temasları kapsamında değerlendirmelerde bulunarak; “AK Parti Teşkilat Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu Kuruluşundan bu güne İlçe Başkanları buluşmasında Merkez İlçe ve tüm ilçelerimizdeki görev yapan İlçe başkanlarımız ile istişare toplantına katılım sağladık. Çok güzel ve verimli bir toplantı düzenleyen teşkilat başkanımız Sayın Erkan Kandemir, TBMM’de bizleri ağırlayan Bakanımız Sayın Fatih Dönmez, Milletvekilimiz Sayın Selim Yağcı ve Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Sayın Fahrettin Poyraz beylere teşekkür ederiz. Hep birlikte Durmak yok yola devam diyoruz.” ifadelerine yer verdi.

AK Parti’de Kuruluştan Günümüze İlçe Başkanları Buluşması
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin