AK Parti’den Başkan Vekili Tüfekçioğlu’na hayırlı olsun ziyareti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti il ve ilçe teşkilatı, birlikte Bilecik Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ile il ve ilçe teşkilatı üyeleri ile Belediye Meclisi Üyelerinden oluşan heyet, Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Vekili Tüfekçioğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, konuklarına teşekkür etti.

Başkan Vekili Tüfekçioğlu, çalışmada temel hedeflerinin Bilecik ve Bilecik halkının faydasına olan işleri yapmak olduğunu belirterek, başta belediye meclisi olmak üzere her platformda şehrin geleceğine katkı sağlayacak çalışmaları gerçekleştirecekleri bilgisini vererek konuklarına teşekkür etti.

“BİZE DÜŞECEK GÖREV OLURSA..”

Başkan Yıldırım ise ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Bilecik Belediye Başkanı Sn. Muharrem Tüfekçioğlu’ na teşkilatımız ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Şehrimiz noktasında bize düşecek görev olursa hemşehrilerimiz için geri durmayacağımızın bilinmesini isteriz.” ifadelerine yer verdi.

İyi dilek temennilerinin ifade edildiği ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

AK Parti’den Başkan Vekili Tüfekçioğlu’na hayırlı olsun ziyareti
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. Oooo parti toplantisi mi yaptilar

    Cevapla
  2. Rozet takmaya mı gelmişler

    Cevapla
  3. 10 Mart 2022, 15:29

    Keşke ilk seçimde Muharrem abi çıksaydı aday. Boşa geçmemiş 3 yıl ve siyaseten kutuplaşmamis bir BILECIK olacaktı. Darısı kalan 2 yılda bazı siyasilerin kaprislerini bırakması ve BILECIK için lütfen çalışması dileğiyle.

    Cevapla
  4. Ne var bunda Bilecik için sağ sol demeden birlik olsalar daha verimli olmazmi şehrimizin için siz işinize bakın baskanlarim boş verin dedikodulari

    Cevapla
  5. madem göreve hazırsınız neden alt yapıda çekimser oy kullandınız sonra çıkıp vekiliniz ben destek oldum diye hava attı

    Cevapla
  6. Ertuğrulgazi Mahallesini asvaltlayın artıkkkkkkkkkk

    Cevapla
  7. Ertuğrulgazi Mahallesini asvaltlayın artıkkk

    Cevapla
Bizi Takip Edin