AK PARTİ’DEN BELEDİYEYE TEPKİ: “4 YILLIK PERFORMANS HAYAL KIRILIĞIDIR”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“4 YILLIK PERFORMANS HAYAL KIRILIĞIDIR”

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Gülcan Namal, parti yetkilileri ve belediye meclis üyeleri, CHP Belediyesinin son dört yıllık performansının hayal kırıklığı olduğunu söylediler.

İl Başkanlık binasında basın mensuplarıyla bir araya gelinen toplantıda söz alan Meclis Grup Sözcüsü Gülcan Namal, “2020 yılında yapılan yerel seçimlerden bugüne kadar 3 ayrı başkanla yönetilmeye çalışılan ,rüşvet ve farklı konularla adından söz ettiren bir zihniyetle yönetilen  bir belediye.” ifadesini kullanarak, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Seçimlerde verilen vaatleri bırakın, her yıl başlangıcında hazırlanan performans  programında yapılması gereken hedeflerin de  ancak tahmini  yüzde 20 si gerçekleştirilebilmiştir.

Küçük detaylara  değinmeden Bileciğimiz için önemli olacağını düşündüğümüz 3 yıldır hatta 4. yıl bir türlü icrası yapılamayan projelerin bazılarının listesi

Ulusal ve uluslararası projeler? Mevcut tarihi dokuyu koruyarak iyileştirmeler? İlin  tanıtımına ait turizm stratejileri? İlin ziyaretçi sayısını artıracak projeler? Kadınlara yönelik istihdam ,meslek edindirme projeleri? Bilecikteki merkezi yerlerdeki parklarda ücretsiz internet?

Düzensiz depolama alanı rehabilitasyon merkezi yapılması ? Atık geliştirme merkezi? Hafriyat toprağı inşaat yıkıntı atıkları döküm sahası? Atıksu arıtma sistemlerinin çalıştırılması ? Yeni mezar yeri kamulaştırılması? Çıkmaz sokaklar cazibe  merkezi olması?

Küçük sanayiinde iyileştirmeler,yeni sanayi yerlerinin planlanması? Eski otogarın fonksiyonel hale getirilmesi? Firmaların malzeme depolarının,kargoların,oto galerinin sehir dışına taşınması? İtfaiye binasının yenilenmesi ,itfaiye aracı temini? Kırsalda  kalkınma  projeleri,  tohum  toplanması takas şenliği?

Çocuk parklarının bakımsızlığı, tadilatlarının yapılamaması? Söz verilip yapılamayan , engelli parkları ve mevcut parkların engelli girişine uygun hale getirilememesi? Okul bahçelerinde spor alanlarının  oluşturulması ? 2020-2024 arası 10 adet kreş açma sözü var dı ne oldu? Ailenin korunmasına yönelik  eğitici çalışmalar ? Mevcut kadın yaşam merkezlerini kapatıp ,yeni bir projeymiş gibi kreşe çevrilmesi,

İstanbul belediyesinin kullanımdan kaldırdığı 25 yıllık otobüsü Bilecik halkına layık görülmesi? Belediye bütçesinin büyük bir bölümü ,belediye personeli maaşlarına  özel kalem harcamalarına  ve basın yayın  harcamalarında görülmektedir? Ayrıca belediyenin mali imkanları parti reklamları  ve çalışmaları için kullanılamaz!

Seçilmiş bir belediye başkanı herkese eşit mesafede olmak zorundadır . Belediye  millete hizmet etme noktasında yarış halinde olmalıdır,diğer kamu kurumları gibi mesai sınırlamaması olmamalı ,vatandaşlarımızın her daim gözü kulağı olmalıdır.

Site arasına park talebi yazısı yazan vatandaşlara başka yakın parkları işaret ederek laf cambazlığıyla vatandaşı  oyalama taktikleri geliştirmemelidir. Belediye yönetimine talip oldukları günden bu güne kadar meclise Bilecik ilimizin gelişimi için gerekli hiçbir önemli karar gelmemiştir.  2023  bütçesi 2020 yılına göre 100 de 100 artmıştır.”

 

AK PARTİ’DEN BELEDİYEYE TEPKİ: “4 YILLIK PERFORMANS HAYAL KIRILIĞIDIR”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 3 Ocak 2023, 22:36

    Selim yağcı döneminde En azından ayağımız çamur görmüyordu medeniyet olan yolu yapıyordu, şimdi ise en basiti şeyh Edebali yolunu bi gidin görün yağmur suları mazgalların önüne kaldırım yapılması silindir gezdirilmeden yollara taş döşenmesi ayrıca döşenen taşların daha ayı gelmeden bozulması yollar yol denilecek hali almadı insanların ibadet yollarını kapattılar ve aylardır bu şekilde oradaki insanların mağduruyetini görün en basitini söylüyorum size bi yol bu kadar uzun sürmez denilince biz orayı baştan yaratıyoruz diyorlar ama 2metruh bina yıkmakla birkaç yere taş duvar örmekle baştan yaratılmaz yetkili birim gelsin görsün böyle yol mu olur sağlık eczanesi rampası bu sezon yapıldı yolda bi kere insaniyet adına arabanızı sokun ibadete gidemez olduk oradaki yaşayanlar napsın soruyorum yetkililere bu nasıl belediyecilik ??

    Cevapla