AK PARTİ’DEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı ve Kızılay Bilecik Şubesi işbirliğinde Kızılay Haftası dolayısıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Bilecik Belediyesi Kültür Sitesinde gerçekleştirilen Kan Bağışı programına; Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Vezirhan Belde Başkanı Mehmet Duymuş Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit, Gençlik Kolları Başkanı Onur Kahraman ve parti teşkilatı üyeleri ile partililer katıldı.

Kan bağışı sonrası bir açıklama Ak Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık,”Ülkemiz de her yıl kutlanan Kızılay Haftası münasebeti ile bizler AK Parti teşkilatları olarak 81 İl’de eş zamanlı şekilde ‘şimdi kolları sıvama zamanı’ sloganı ile Kızılay’a kan bağışında bulunarak destek vermek istedik. Kanın aciliyetinin, sürekli ihtiyaç olduğunun, bir gün bize de lazım olabileceği bilinci ve tüm Bilecik’e örnek olması adına kan bağışında bulunduk” dedi.Bilecik Belediyesi’nin insanımız ve toplum yararına olan bütün çalışmalara gerekli katkıyı verdiğini belirten Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’ AK Parti Bilecik İl Başkanlığı ve Kızılay Bilecik Şubesi işbirliğinde Belediyemiz Kültür Sitesi’nde gerçekleştirilen organizasyonda Kan Bağışı Kampanyasına katılarak kan bağışında bulunduk. 1 Dakika İçin Harekete Geçin sloganı ile harekete geçin dedik ve İl Başkanımız Fikret Karabıyık öncülüğünde parti teşkilatımızla farkındalık oluşturmak adına kan bağışı kampanyasına destek olduk. Bizler de ‘’Bağışlanan Her Kan Kurtarılan 3 Can ve Sen de Kan Ver Hayat Kurtar’’ diyoruz. Bütün vatandaşlarımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

 

Kızılay Şube Başkanı Selami Çınar da gerçekleştirilen çalışmanın önemine değinerek, Belediye Başkanı Nihat Can ve AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ile diğer bağışçılara teşekkür etti.

AK PARTİ’DEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin