AK Parti’den Haber228’e ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ve beraberindeki heyet, Haber228 ofisimize ziyarette bulundu.

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ve İl Başkan Yardımcıları Serkan Işık ile Servet Yılmaz’ı haber228 sahipleri Ali Osman Çelikal ile Uğur Baklacı karşıladı.

Bilecik ve ülke gündeminin konuşulduğu ve fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, yoğun bir tempo içerisinde var güçleriyle çalıştıklarını belirten Başkan Yıldırım, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyeti daha ilerilere taşımak için ulaşımdan enerjiye, sanayiden ticarete, eğitimden sağlığa her alanda ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Gazetecilik mesleğinin zorluklarından bahsederek, demokrasinin olmazsa olmazı olan basının evrensel ilkeler çerçevesinde değerli bir görev ifa ettiğini belirten Başkan Yıldırım, Çelikal ve Baklacı’ya çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ali Osman Çelikal ve Uğur Baklacı,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

 

AK Parti’den Haber228’e ziyaret
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin