AKDOĞAN: BİLECİK TÜRKİYE’NİN EN HUZURLU ŞEHİRLERİNDEN BİRTANESİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuru Lafla milliyetçi olunmuyor haberimizde belirttiğimiz gibi Bilecik programına Bozüyükten başlayan Başbakan yardımcısı Yalçın Akdoğan, Bozüyük programı’nın ardından ilk ziyaretini Bilecik Valiliğine gerçekleştirdi.

 

DSC_0246

Valilik’te şeref defteri’ni imzalayan Akdoğan, Valilik Makamını ziyaret etti.  Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir’in Başbakan yardımcısı Yalçın Akdoğan’a Fidan dikim Belgesini vermesinin ardından valilikten ayrılan Akdoğan Bilecik Belediyesi ziyaretini gerçekleştirdi.

DSC_0257

BİLECİK TÜRKİYE’NİN EN HUZURLU ŞEHİRLERİNDEN BİRTANESİ

Belediye ziyaretinde Başkan Yağcı’nın verdiği birifinkin ardından  konuşan Akdoğan “gerçekten Bilecik Türkiye’nin en huzurlu şehirlerinden bir tanesi, buranın insanı daha sevecendir bu sebeple huzurlu bir şehir Bilecik” dedi.

DSC_0235

Akdoğan Bilecik ile ilgili olarak, çevresiyle, görünümüyle ve doğasıyla barışık iç içe olmasıyla Bilecik’in yeniden cazibe merkez haline getirilmesi önemli. Yeni bir sıçrama yapması gerekiyor. Burada en önemli alanlardan bir tanesi kültür ve turizm. Bilecik’in bundan sonraki birleşiminde kültür ve turizm önem taşıyor. Burada çok önemli tarihi şahsiyetler, tarihi değerlerimiz var. Doğal güzellikler var, tarihi eserler var. Bütün bunları bir konsept halinde çok iyi bir şekilde hem Türkiye’ye hem dünyaya duyurmamız gerekiyor. İnşallah hem Milletvekillerimizin hem Belediye Başkanlarımızın gayretiyle bunlarda olacak biz de yakından takip edeceğiz dedi.

Bilecik Belediyesi ziyaretinin ardından Bilecik Şeyh Edebeli Kültür ve kongre merkezine geçen Yalçın Akdoğan, Kongre merkezinde Muhtarlar ve Vatandaşlar ile bir araya geldi.

 

 

AKDOĞAN: BİLECİK TÜRKİYE’NİN EN HUZURLU ŞEHİRLERİNDEN BİRTANESİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin