Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, İtfaiye Haftası dolayısıyla kentte görev yapan itfaiye personeliyle bir araya gelerek haftalarını kutladı.
Şehrin güvenliği için gece gündüz demeden görev yapan itfaiye ekiplerinin önemli bir sorumluluk üstlendiğini vurgulayan Başkan Subaşı, yangından trafik kazalarına, afetlerden hayvan kurtarma çalışmalarına kadar birçok olayda ekiplerin zamanla yarıştığını ifade etti.
İtfaiye personelinin fedakârlığına dikkat çeken Başkan Subaşı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“İtfaiye Haftası’nda şehrimizin güvenliği için gece gündüz görev yapan kıymetli itfaiye personelimizle bir araya geldik. Her çağrıda zamanla yarışan, kimi zaman bir yangının, kimi zaman bir kazanın, kimi zaman da bir canlının yardımına koşan tüm itfaiye emekçilerimizin İtfaiye Haftası’nı kutluyor, özverili çalışmaları dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyorum.”
Başkan Subaşı, vatandaşların can ve mal güvenliği için büyük bir özveriyle görev yapan tüm itfaiye personeline çalışmalarında kolaylıklar diledi.


