Alternatif yollarla yeni hastaneye ulaşım kolaylaşacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından yeni hastane çevresinde gerçekleştirilen yeni yol açma ve parke taşı çalışmaları ile hastaneye ulaşım kolaylaşacak.

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi etrafındaki dere ıslah çalışmalarını tamamlayan belediye, son olarak hastaneye olan bağlantı yollarında iyileştirme ve yenileme çalışmalarını tamamladı. Gerçekleştirilen çalışmalar ile hem Bilecik hem de Bursa yönünden gelecek yolcu ve hastalar, hastaneye daha kolay ulaşım sağlayacak.

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ayrıca Pelitözü Mahallesi ile hastane ve mezarlık arasında yer alan yollarda parke çalışması gerçekleştirildi. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte hastane etrafındaki trafik akışı ve yoğunluğunda önemli kolaylık sağlanacak.

       

Alternatif yollarla yeni hastaneye ulaşım kolaylaşacak
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 8 Ocak 2022, 16:57

    Araçlar yerine yayalar öncelik olsa daha güzel olmaz mı? Hastanenin karşısına minübüs beklemek için geçmek için güvenli bir güzergah yok… Durakta yok… Ama bu projeleri yapanların altlarında arabalar olduğu için bunları düşünmemiş olabilirler….

    Cevapla
  2. 8 Ocak 2022, 21:49

    Hamsu köprüsünü Bi geçsek hastaneye varmak kolay.İşıklar. Tüm araçlar şehiriçinden geçmek zorunda mı?

    Cevapla
  3. Atatürk parkından Noel Baba’nın geyiklerini kaldırımda yıllarca orda bulunan ve sabahın erken saatlerinde ve soğuk havalardaişe giden insanlar için akıllı durakları yerlerine koysalar Noel Baba’nın geyiklerinden daha iyi olur

    Cevapla
Bizi Takip Edin