AMANN DEMEYİN! İŞTE TELSİZİN ÖNEMİ..

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) tarafından, Bilecik Kozabirlik İlkokulunda  ”Afet Haberleşme” semineri düzenlendi.



Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti Bilecik Şubesi Başkanı Veli Çelik, afetlerin devamlı gündemde yer edinen konular olduğunu belirterek, bu güne kadar yaşanmamış olmasının bundan sonra yaşanmayacağı anlamına gelmediğini ve bu bağlamda çocukların da afetlere hazırlıklı olması amacıyla bilgi aktarımında bulunmaya geldiklerini kaydetti.

 
Çelik, 99 yılında Marmarada yaşanan depremde dönemin başbakanının telefonla görüşme sağlanamadığın için Ankara ile deprem bölgesindeki haberleşmenin telsizciler tarafından sağlandığını, dolayısıyla afet durumda en önemli konulardan birisinin afet haberleşmesi olduğunu söyledi.

 
Seminerin ardından uygulamalı olarak öğrencilerin kısa mesafede telsizle görüşmesi sağlandı ve öğrencilere katılım belgesi verildi.

 
Seminere, Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) Bilecik Şubesinden Osman Demir, Murat Sarı, Şemsi Mutlu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

AMANN DEMEYİN! İŞTE TELSİZİN ÖNEMİ..
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. yine kozabirlik :)

    Cevapla
  2. 29 Nisan 2016, 01:10

    Bilecik Bozüyük TRAC I tebrik ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum
    TA2MBC BARTIN

    Cevapla