AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMI YAPILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik İl Özel İdaresinin katkılarıyla amatör spor kulüplerine spor malzemesi dağıtımı yapıldı.

Vali Süleyman Elban, İstasyon Spor Salonu’nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, sporun insan sağlığı üzerindeki faydalarına değinerek, kulüplerin bu yönde yapmış olduğu faaliyetlerinin de önemli olduğunun altını çizdi.

 

Yapılan faaliyetlere destek olmak amacıyla malzeme yardımı gerçekleştirdiklerini ifade eden Vali Elban, ”Amacımız amatör spor kulüpleri aracılığıyla sporu yaygınlaştırmak. Bu doğrultuda da kulüplerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Yapmış olduğumuz destekler ülke ve ilimiz sporuna katkı sağlamasını diliyorum.” dedi.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız da sporun, bireyler arasında ilişkiler kurarak, karşılıklı saygı kavramını geliştirdiğini, toplumdaki genç grubun sorumluluk duygularını güçlendirdiğini ve öfkeyi kontrol altına alabilme kabiliyetini sağladığını belirtti.

 

Özellikle gençlerin spor yaparken enerjilerini sağlıklı bir şekilde atabilmeleri sayesinde dikkatlerini daha fazla toplayacaklarını ifade eden Yıldız, ”Aynı zamanda gençler için spor kendine güven aşılayacağı için onlara kişisel ifade yeteneği kazandırır. Bedenimizin daha sağlıklı olmasını sağlar.Amatör spor kulüplerimizde gençlerimizi ve çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan koruyarak onlara sağlıklı ortamlar sağlayan kuruluşlardır.” diye konuştu.

 

 

Konuşmaların ardından Vali Elban, Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, İl Genel Sekteri Halis Nalbant, İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler ve üyeleri, Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ile Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nusret Tosun, İl Özel İdaresi personelinin de katıldığı törende, il ve ilçede bölgesel ve amatör faaliyet gösteren 31 spor kulübüne malzemesi verildi.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMI YAPILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Okulsporları nada aynı yardımları bekliyoruz sayın yetkililer çünkü sporun temeli okullarda başlar

    Cevapla
Bizi Takip Edin