Ambulans Zor Anlar Yaşadı! “NE OLACAK BU ŞEHİRİÇİ TRAFİĞİN HALİ DEMİŞTİK?”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şehiriçi Trafiği günden güne keşmekeş hal almaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde yaptığımız;” Ne Olacak Bu Şehiriçi Tarfiğin Hali?” başlıklı haberimiz üzerine bir yenisi daha eklendi.

112 ACİL Ambulansı bir vakaya giderken şehir içindeki hatalı parklar yüzünden manevra yapmakta zorlandığı gözlendi.

Dedeoğlu Caddesinden Tevfikbey Caddesi yönüne dönüş almak isteyen Ambulans şoförü birkaç manevradan sonra yoluna gitmeyi başardı.

Watsap ihbar hattımıza gelen bu görüntüler şehiriçi trafiğinin günden güne sarmal bir hal aldığını gözler önüne sürerken Şehiriçi Trafik Komisyonunun bir an önce şehir içine bir çare bulması gerekliliğini de gözler önüne serdiği kaydedildi.


İLGİLİ HABER İÇİN RESME TIKLAYINIZ..

Ambulans Zor Anlar Yaşadı! “NE OLACAK BU ŞEHİRİÇİ TRAFİĞİN HALİ DEMİŞTİK?”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 Yorum

  1. 21 Ocak 2020, 12:44

    Araç kullanmayı park etmeyi insan haklarına saygıyı öğrenmesi .. 4lü flaşörün istediğim yerde dururum anlamına gelmediğini, yaya da yanan kırmızı ışığın ne anlama geldiğini bilmesi gerek.. Otopark ların çoğaltılması ve aynı zamanda araç sahiplerinin de bunlara yönelmesi veya yönlendirilmesi lazım..

    Cevapla
  2. 21 Ocak 2020, 17:32

    SEN ONU ÖNCE AK PARTİ İL BAŞKANINA VE AK PARTİ BELEDİYE BAŞKANINA SORACAKSIN BU YÖNETİME DEĞİL BU DURUMA GETİRENLERE ÖNCE SORMALISIN NE OLACAK BU TRAFİĞİN HALİ DİYE

    Cevapla
    • 23 Ocak 2020, 12:58

      ne alakası var kardeşim sayın başkan aylardır koltukta o zaman her sorun çıktıgında eski belediye yönetimine suç atalım olur mu böyle

      Cevapla
  3. 21 Ocak 2020, 17:47

    Herşey güzel oluyor ya

    Cevapla
  4. Ne olacak tabi ki belediye adam akıllı otopark yapacak şuan tadilatta olan vali konağının arkası boş mesela yap oraya katlı otopark niye boş duruyor ???

    Cevapla
  5. 22 Ocak 2020, 09:10

    BİLECİK BUNLAR GÜZEL GÜNLER SOKAK ARALARINA O BİNALARA RUHSAT VERİRKEN OLASI BİR FELAKET ASLA DÜŞÜNÜLMEDİ DEĞİLMİ İLİMİZDE VAR OLAN PARK ALANI YOKSA SORUMLUSU ŞÖFÖR KADAR YÖNETİCİLER ÇARŞIDA ESNAF TOPLU TAŞIMA KULLANSA ACABA KAÇ ARAÇ ÇARŞIDAN ÇIKAR BİR HESAP YAPIN MİLLET NEDEN İL DIŞINA GİDİYOR ÇÜNKÜ ÇARŞI 5 DAKİKADA BİTİYOR ŞEHİR MERKEZİ BİR AVUÇ YERE SIKIŞTIRDINIZ HELAL OLSUN

    Cevapla
  6. Öncelikle ana yollarda asla yolun kenarına park edilmemeli. Yasak olmalı.

    Cevapla
  7. 22 Ocak 2020, 09:58

    Bilecik trafiği ve özellikle trafik ışığı senkronizasyonu ele alınması gereken önemli konulardan bir tanesidir. Kırmızı ışıkta bekliyorsunuz yeşil yanıp devam ediyorsunuz 50 ile bir sonraki ışık yine kırmızı. Yeşil dalga uygulanmalı trafik rahatlatılmalı.

    Cevapla
Bizi Takip Edin