“ANAM, BACIM, AVRADIM” SAHNE ALDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi Tiyatro grubu “Anam, bacım, avradım” adlı oyunu sahneledi.

bilecik haberleri

Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi Tiyatro grubundan 20 oyuncu rol aldığı, İnanç Yılan’ın yazıp, Erdal Gülver’in yönettiği tiyatro oyunu, kadına yönelik şiddeti ve aile baskısını eleştirel bir şekilde ele alıyor.

Yönetmen Erdal Gülver, ilk oyunları Aromalı Sezaryan’ın ardından ikinci oyunları “Anam, bacım, avradım” ile izleyici karşısına çıktıklarını ifade ederek, kadına şiddet devam ettiği sürece bu oyunu her yerde sahnelemek istediklerini söyledi.

Gülver, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bir kişiye dahi biraz faydamız olursa bu bizi mutlu eder. Amacımız Bursa da Kadın Meclisi ile beraber tiyatro yapmak. Bunu niye napıyoruz? Kendi enerjimizi  emekli bütün arkadaşlarımın çoğu emekli, bunların enerjisini birikimini böyle bir güzel yolda birlikte olmaya çalışıyoruz. Benim profesyonel bilgim görgümle onların amatör ruhunu birleştirdiğimiz anda böyle ürünler ortaya çıkıyor ve çok keyif alıyoruz. Bilecik’te oldukça yoğun bir ilgi ile karşılandık. Bilecik halkına çok teşekkür ederiz. En küçük espirileri dahi aldılar reaksiyon verdiler. Çok dikkatli bir izleyici. Onun için sizin vasıtanızla onlara teşekkür etmek istiyorum. Bilecik’e geldiğimiz için çok mutluyuz. ” dedi.

 

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

 

“ANAM, BACIM, AVRADIM” SAHNE ALDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin