ANKARA’DAN ŞEYH EDEBALİ TÜRBESİ’NE ZİYARET

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluş’un Şehri Bilecik, Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi ile sesini ülkemiz ve dünyaya duyurmaya devam ediyor.

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi; her gün gerek heyet ve gruplar şeklinde gerek bireysel olarak ağırladığı misafirleri ile Bilecik’in tanıtım ve turizm faaliyetlerine büyük katkılar sağlıyor.

 

 

Özellikle hafta sonları ziyaretçi akınına uğrayan Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi, ülkemizin dört bir köşesinden konuklarını ağırlıyor.

 

 

Ankara Bilecikliler Derneği Başkanı Hasan Akgül ve beraberinde çeşitli illerden öğrencilerin olduğu heyet, Tarih ve Kültür Şehri Bilecik’i ziyaret etti.

 

 

Şeyh Edebali Türbesi’nde dua eden konukları, ağırlayan Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Alan Sorumlusu Engin Beyce, konuklarını ağırlayarak şehrimizin tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi verdi.
Gençlerin Geleneksel El Sanatlarıyla Buluşması programı kapsamında ilimizde bulunan heyet, ziyaretleri kapsamında; Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Gösteri Salonu’nda, Bilecik Fethi belgeselini izleyen gruplar, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

ANKARA’DAN ŞEYH EDEBALİ TÜRBESİ’NE ZİYARET
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. türbenin etrafıı belediye göz gecirmelii o hediyelik esya satan yerler düzenlemnmelii dükkkanlar yapılmalı bilecik kazanması içinn

    Cevapla
Bizi Takip Edin