Aracın Çarpıp Kaçtığı Yavru Köpek’e 100 Dikiş Atıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te önceki gün bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan yavru köpek, 100 dikiş atılan cerrahi operasyonun ardından yeniden yürümeye başladı.Tepebaşı Mahallesi’nde bir otomobilin çarptığı yaralı köpeği gören vatandaşlar, durumu belediye yetkililerine bildirdi.

 

İhbar üzerine olay yerine gelen Bilecik Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ekipleri, ağır yaralı yavru av köpeğini merkeze getirdi. Karnından yaralı köpek, merkezde başarılı bir cerrahi operasyon geçirdi.Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, haber228 muhabirine yaptığı açıklamada, “Tepebaşı Mevkiisinde bir otomobil köpeğe çarpmış, geldiğinde karnı 40 santimetre açılmıştı. İç kanamasını durdurduk, ameliyat ettik. Yaklaşık 100 dikiş atmak zorunda kaldık. Şimdi gayet sağlıklı ve yürümeye başladı.” dedi.

 

Nedret Avcı, hayvanlara araçlarıyla çarpıp kaçan sürücülere çağrıda bulunarak, “Lütfen çarpıp kaçmasınlar, bizi arasınlar. Biz gerekeni yaparız. Onlar da can taşıyor.” ifadelerini kullandı.

 

“Şimşek” adı verilen sevimli yavru av köpeği sağlığına kavuşmasının ardından diğer köpeklerle oynadı.

Aracın Çarpıp Kaçtığı Yavru Köpek’e 100 Dikiş Atıldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Ellerine sağlık yardım eli uzatanlardan böyle durumlar için bir telefon numarasi varmi ulasabilecegimiz insanlarda vurup kacmak yerine en azindan bilgi verebilir arayip.

    Cevapla
  2. 14 Şubat 2018, 16:20

    Emeği geçen herkese teşekkür ederiz duyarlı olup sokaktaki hayvanları kendi başlarına bırakmayalım

    Cevapla
  3. Nasıl bi vicdandır böle çarpmışsan bile götür tedavi ettir kardeşim herşeyin kolayı var

    Cevapla
  4. 14 Şubat 2018, 19:58

    Elinize sağlık Allah tuttugunuzu altın etsin

    Cevapla
Bizi Takip Edin