Aracını Yolun Ortasına Bırakıp Gitti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aracını yolun ortasına bırakıp giden sürücü yaklaşık 20 dakika boyunca trafiği kilitledi.

 

Alınan bilgiye ve Haber228 whatsapp ihbar hattına gelen bilgiye göre; Bilecik istasyon Mahallesi  TOKİ muhtarlığı önünde tek yönlü olan yolda aracını durdurup markete giden sürücü yaklaşık 20 dakika sonra aracının yanına geldi.

 

Mahalle sakinlerinin ve diğer şoförlerin tepkisini göstermek için hatalı park eden aracın fotoğrafını çeken vatandaşlar aracın içindeki başka bir şahsın tepkisi ile karşılaştılar.

 

Araç şoförünün olay yerine gelip arabasını çekmesi sonucu olay büyümeden son bulurken trafik normal akışına devam etti.

 

(Bu Haber, Haber228 Whatsapp İhbar Hattı aracılığıyla gönderilmiştir)

Aracını Yolun Ortasına Bırakıp Gitti
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. Belediyemiz dubaları hangi akla hizmet getiripte tam büfenin önünde bitirmişse birazdaha aşaği doğru çakılsaydı bu sorunu yaşamayacaktık. Sonunda fark edildiğine sevindim inşallah ilgilenen olur. Ben mahalle sakınıyım muhtar ne iş yapıyorsa ilgilenen yok gözünün önündeki sorunu görmüyor.

    Cevapla
    • sorun dubada değil kafalarda!!! kimsenin kimseye saygısı yok ki!!! o adamın umurunda mı bakalım gelen giden??? 5 metre aşağı gidip oradaki müsait yerlere koyup iki adım yol yürümek zoruna gidiyor!!! Bu sadece o şahıs için değil herkes için de geçerli!!! emniyet personeli de aynısını yapıyor, köylüsü de!!! yoluydu dubasıydı büfesiydi,vs. gerisi hep bahane…

      Cevapla
    • 29 Nisan 2019, 15:27

      Dubaların konumunda bir sıkıntı yok; dua etsin şu yukarıdaki sürücü bana denk gelmedi. O arabayı bıraktığı yerde son görüşü olurdu sağlam olarak

      Cevapla
  2. polis ihbar eden olmadımıı

    Cevapla
  3. Muhtarlığın önünde oluyor ve görmezden geliyor.sadece yol değil ordaki kaldırıma bile arac park ediyor kendini bilmez sorumsuzlar.devleti temsil eden ve bizlerin tercih ve oylarıyla o makama gelen muhtar denen zat her kimse o kaldırıma araç bırakanlara hic bir şekilde uyarıda bulunmuyor.

    Cevapla
Bizi Takip Edin