BU ARAÇLAR “KULLAN AT PAZAR ARABASI” MI?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kapalı Pazar alanında vatandaşların alışveriş yaparken kullanması amacıyla Belediye tarafından hizmete sunulan “Alışveriş Arabaları” kimliği belirsiz kişilerce kullanılarak çevreye atılması, “Bu araçlar kullan at Pazar Arabası mı?” sorularını gündeme getirdi.

Hürriyet Mahallesinde bulunan Kapalı Pazar alanındaki pazar yerinde, Belediye tarafından vatandaşların ücretsiz olarak kullanmaları amacıyla hizmete sunulan ve kullanıldıktan sonra yerine konulması gereken Alışveriş Arabaları, kimliği belirsiz kişilerce kullanıldıktan sonra sorumsuzca çevreye atılıyor.

 

Bir kullanıcı tarafından Sosyal Medyada paylaşılan bu fotoğrafta, pazara ait alışveriş arabalarının Hürriyet Mahallesi Mercimeklioğlu sokakta bulunduğuna değinilirken, bu sorumsuzca davranışı yapanların tespit edilerek gerekli cezai işlemin uygulanması gerektiğine dikkat çekildi.

BU ARAÇLAR “KULLAN AT PAZAR ARABASI” MI?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 4 Temmuz 2017, 01:18

    Ekmeğimizin peşindeyiz,arabaları para karşılığı toplatıyoruz.

    Cevapla
  2. 4 Temmuz 2017, 17:10

    süper süper marketlerdee zincirli oluyorr para 1 milyon karsılığında jeton gbii işini hallediyorsunn zinciree takıncaa o parayı veriyorrr böyle olsa daha güzel olur belediye bilememişş

    Cevapla
Bizi Takip Edin