Aralarında Bilecik’inde Bulunduğu 15 ilde “ByLock” Operasyonu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aralarında Bilecik’inde bulunduğu İstanbul merkezli 15 ilde düzenlenen operasyonlarda, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na yönelik şifreli haberleşme programı “ByLock” kullandıkları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı verilen 56 şüpheliden 22’si gözaltına alındı.

 

Örgüt içerisinde görevli olduğu değerlendirilen ve ByLock içerikleri tespit edilen 56 şüpheli hakkında yakalama ve gözaltı kararı verildi.

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İstanbul, Amasya, Bilecik, Bitlis, Erzurum, Eskişehir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Isparta, İzmir, Manisa, Mersin, Tekirdağ ve Uşak’ta belirlenen adreslere operasyonlar düzenledi.

 

Operasyonlarda, şu ana kadar 22 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürerken, diğer zanlıların yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Aralarında Bilecik’inde Bulunduğu 15 ilde “ByLock” Operasyonu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Operasyon yapacağına ekonomiyi düzelt
    Her elestirene terörist demenin yolu baylok …. WhatsApp da yakındır az kaldı … Ülkede içeri atilmayan adam kalmadı …. Içeride her meslek grubundan var ama organize suç örgütleri isidli kaçakçılar uyuşturucu tacirleri tecavuzculer hep dışarda ….
    Tabi en başta hırsızlar serbest kalıyor …
    Sonra gelişmekte olan ülkemiz 2023 de süper gucuz …
    Anlat anlat heyecanlı oluyor
    Vatandas Evine et götüremiyor ama sarayda beyefendi ejderha sütü içiyor
    Icsin yarasın daha da yesin
    Bu enayi millete az bile

    Cevapla
Bizi Takip Edin