ARAP SAÇINA DÖNDÜ! ŞİMDİ NE OLACAK?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Şubat ayı toplantılarının ilk birleşiminde görüşülen bazı maddeler imar komisyonuna sevk edilmişti.

2. birleşimde benzinlik yeri yapılmasıyla ilgili olan madde imar komisyonunun raporu doğrultusunda gündeme geldi. Yapılan oylamada 10 kabul, 3 rêd ve 12 çekimser oy kullanılmasının ardından çıkan sonuç başkan Şahin tarafından yorumlanamamış ve madde birkaç kez oylanmıştı.

Başkan Şahin’in toplantıya ara vermesinin ardından oylama sonucunu değerlendirerek, adı geçen yerin Berrin Yıldırım lehine çıktığını açıklayarak müracaatçı diğer şahsın talebi oylatılmamıştı. Gerek meclis toplantısı sonrası, gerekse Bilecik kamuoyunda tartışmalara ve değişik yorumlara neden olan konu, Başkan Şahin’den geri tepti.

“ŞİMDİ NE OLACAK?”

Başkan Şahin, meclis üyelerine yaptığı yazılı bilgilendirmede, “5393 sayılı Belediye Kanununun 23. maddesinin 1. fıkrası gereği alınmış olan kararın tekrardan görüşülmek üzere meclise iade edilmesine başkanlık makamınca karar verilmiştir” ifadelerine karar verdiği öğrenildi.

“ARAP SAÇINA DÖNDÜ! “

Gelinen noktada imar komisyonunun tekrar görüş bildirip adı geçen maddenin mart ayı birleşiminde görüşülerek karara bağlanacağı kaydedilirken, söz konusu maddeyle ilgili vatandaşlar tarafından “Arap saçına döndü şimdi ne olacak?” yorumlarının da beraberinden getirdiği dikkatlerden kaçmadı.

“BAŞKAN ŞAHİN VE CHP’Lİ ÜYELERİN TAVRI NE OLACAK?”

Diğer yandan, CHP’li bazı meclis üyelerinin çekimser bazılarının ise kabul yönünde oy kullandığı dikkate alındığında, Mart ayındaki meclis birleşiminde başta Başkan şahin ve CHP gurubunun nasıl bir tavır alacağı ise kamuoyunda şimdiden merak edilmeye başlandı.

 

ARAP SAÇINA DÖNDÜ! ŞİMDİ NE OLACAK?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 14 Şubat 2020, 17:51

    Burada soru şu olmalıydı? Semih bey ilk oylamada verdiği oyu yine verecek mi? Yok eğer vermeyecekse nedenini açıklamalıdır?

    Cevapla
  2. Mart ayındaki oylamada İYİ partili 3 meclis üyesinin tavırları ne yönde olacak? Esas sonucu değiştirecek olanlar onlar.

    Cevapla
  3. 14 Şubat 2020, 19:44

    Yarın gazetesi meclis toplantısı sonrası manşet atmıştı Chp demokrasi dersi verdi diye Mart ayı meclisinde göreceğiz bakalım
    ne olacak

    Cevapla
Bizi Takip Edin