ASILI KALAN ÖĞRENCİ AFAD TARAFINDAN KURTARILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde okulun üst katından düşen ve düşme esnasında askıda kalan öğrenci makara sistemi ve halat yardımı ile aşağı indirildi.



 

Bilecik Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde “bina tahliye” tatbikatı gerçekleştirdi. “Sivil Savunma Günü” ve “Deprem Haftası” etkinlikleri kapsamında, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Sağlık Meslek Yüksekokulu’nda, AFAD öncülüğünde Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE), 112 Acil Servis ekipleri ve öğrencilerin katılımıyla düzenlenen tatbikatta gerçeği aratmayan görüntüler ortaya çıktı.

Senaryo gereği, okulun üst katından iki öğrenci düşmesi ile düşme sırasında askıda kalan öğrenci, AFAD tarafından üst kata kurulan makara sitemi ve halat yardımıyla aşağı indirildi. Tatbikatta, yaralanan öğrenci UMKE ekiplerinin olay yerinde yaralıya yaptıkları ilk müdahale’nin ardından 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye sevk edildi.

İl Afet Acil Durum Yönetim Merkezi Şube Müdürü İrfan Demirçelik tatbikat ile ilgili yaptığı açıklamada, etkinlikler kapsamında temel afet bilinci eğitiminden sonra bina tahliye tatbikatı gerçekleştirdiklerini anlatarak, tatbikatların ilgili kurumların durumlarının ve birbirleriyle koordinasyonlarının görülmesi açısından yararlı olduğunu bildirdi.
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

ASILI KALAN ÖĞRENCİ AFAD TARAFINDAN KURTARILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin