Atanmışlar Protokolde, Seçilmişler Arka Sıralarda!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından geçtiğimiz gün Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde “Musa Göçmen Çok sesli Gösterisi”, gerçekleştirildi.

Konser sonrasında Bilecik Belediyesi tarafından sosyal medya hesaplarında paylaşılan görsellerde, protokole tahsis edilen ön sıralarda atanmışların yer alması dikkatlerden kaçmazken, seçimle gelmiş olanların arka sırada oturmaları manidar karşılandı.

Programı ön sırada izleyenler arasında Kayı A.Ş. yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Erdağı, Kayı A.Ş. Çalışanı Hasan Söğüt, Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Algın, Belediye Özel Kalem Müdürü Vedat Kazıcı bulunurken, hemen arka sırasında ise CHP Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu, CHP Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, İYİ Parti Belediye Meclis üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses’in oturmaları, “Atanmışlar Protokolde, Seçilmişler Arka Sıralarda!” yorumlarına neden oldu.

Daha önce yine Belediyenin düzenlemiş olduğu etkinliklerde de protokol krizi yaşandığı bilinirken, konu hakkında seçilmişlerden ne gibi bir tepki geleceği ise merak ediliyor.

Atanmışlar Protokolde, Seçilmişler Arka Sıralarda!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. 24 Ocak 2020, 16:02

    Bunlar daha once belediyecilik ama gercek belediyecilik yaptiklarina inanmiyoruz

    Cevapla
  2. 24 Ocak 2020, 19:01

    Sayın Semih ŞAHİN
    Bu gerçektir her zaman görüyoruz ne meclis üyelerini ne il genel meclis üyelerini takmaz hiçe saymaz bir tavrın ve durumun var unutma bunların oyuyla geldin NE Selçuk ERDAG ı denen neden atanmışların sayesinde GELMEDİN geldiğin gibi de inersin unutma aklını başına al bence istanbul dan getirdigin üç beş kişiyle belediyeyi yürütemezsin bunu bil SEÇİLMİŞLERİN degerini bil bilmezsen acısını çekersin 4 yılda.

    Cevapla
  3. Ülke o kadar doğru gelişiyorki sizin tek sorununuz protokol olmuş bunlar basit şeyler sizin tek amacınız chp kötülemek başka bişey değil….

    Cevapla
  4. Vatandaş artık bu tür haberlere itibar etmiyor yormayın kendinizi çünkü vatandaş neyin ne olduğunu artık ogrendi

    Cevapla
Bizi Takip Edin