Atatürk Parkı’nın Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te kent meydanı projesinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Kent merkezinde eski adıyla Belediye Aile Çay Bahçesi olarak bilinen, yeni adıyla Atatürk Parkı’nın temel atma törenine, Belediye Başkanı Semih Şahin, CHP İl Başkanı Metin Yaşar, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Yılmaz, CHP Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri, partililer ile vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Şahin, temel atma töreninde yaptığı konuşmasında, seçimden önce bina yapmayacağını, var olan binaları yıkacağını söylediğini vurgulayarak şu ifadelere yer verdi:

“EN ÖNEMLİ PROJELERİMİZDEN BİRİSİ”

Bize nefes alacak alanlar lazım. Özellikle çocuklarımızın, gençlerimizin nefes alacağı yerler lazım. Bu çerçevede başlattığımız en önemli projelerimizden birisi bu parktır o yüzden burayı en yeşil biçimde değerlendirmemiz gerekiyordu ismini de Atatürk koymaktan gurur duyuyoruz.

“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN..”

Bunun dışında şehrimize nefes aldırmak için 4 büyük park daha yapacağım, bunların 3’ü çocuklar için olacak. Bizim çocuklarımızın buna çok ihtiyacı var, bizimde çocuklarımıza ihtiyacımız var, onlar için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Çıktığımız bu yolda Bilecik halkı için iyi olacak her şeyi yapmaya çalışacağız.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses ise Dünya’nın tamamını etkisi altına alan koronavirüsle mücadelede Bilecik Belediyesi olarak yaptığı çalışmaları değinerek, şu ifadelere yer verdi:

“TEDBİRLİ OLALIM”

“Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını belirleyerek öncelikli ihtiyacın maske olduğunu belirledik. Tek tek kapı kapı dolaşarak herkesin evine maskenin bulunmadığı zamanlarda maske dağıttık. Ardından dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdik. Bilecik’te yaklaşık 10 ton dezenfektan kullandık. Bunun haricinde yine Valimizin başkanlığında oluşturulan Vefa destek grubu oluşturuldu halkımıza yardıma etmek için. Kendi bütçesinde sınırlarına uyan vatandaşlara yardımcı oldular, biz de belediye olarak kalan kısmını üstlendik. Bu yardımlarla tabiiki birsürü hayırseverimiz koli bağışlamak üzere destekte bulundu bizde onları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Henüz tehdit bitmiş değil dikkatsiz olduğumuzda neler yaşayacağımızı hep beraber gördük. Biz üstümüze düşeni yapmaya devam edeceğiz, sizleri de tedbirli olmaya davet ediyorum.”

Diğer yandan, Konuşmanın ardından Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı tarafından park ile ilgili vatandaşlara görsel bilgilendirme de yapıldı. Ardından kurdele kesilerek Atatürk Parkı’nın temeli atıldı.

Atatürk Parkı’nın Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Selçuk beyde ordaymış aa belediyenin patronu :))

    Cevapla
  2. Bilecik için hayırlı olsun

    Cevapla
  3. başkan temel atma törenine meclis üyelerini davet etmedin onlarda arkasını dönüp kaçtılar alandan.ben meclis üyesi olsam danışmanlardan daha değersizmişim der ilk mecliste onaylamam kararları.

    Cevapla
    • Anlamadığım yap boz tahtası değil ki başkan herhalde oyuncak oynuyor bütçeyi merak ediyorum parayı nerden buldu herhalde kendi cebinden yaptırılıyor ayrıca parkın temel atma törenini de ilk defa duyuyorum sanki fabrika açıyor ya da bilecige şu getirecek baraj temeli atiyor

      Cevapla
Bizi Takip Edin