ATLETİZM’DE BÜYÜK BAŞARI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Okul Sporları Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Bozüyük Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Edanur Korkmaz, Türkiye 2. si olan Bozüyük Sınav Lisesi öğrencisi Hayriye Nur Arı ve Okul Sporları Yıldızlar Atletizm Şampiyonasında Türkiye 2.si olan Bozüyük Yavuz Sultan Selim Ortaokulu öğrencisi Yasin Sosa , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız tarafından ödüllendirildi.

 

Yarışmalarda dereceye giren Sporcuları ve Antrenör Mert Moralı’yı makamında kabul ederek sevinçlerine ortak olan İl Müdürü Yıldız:

“Atletizm branşı İlimizin en başarılı branşlarından birisi. Bu branş ta Sporcularımızın ilimizi en iyi şekilde temsil etmesinden, Türkiye dereceleri yapmalarından dolayı büyük gurur duyduğunu ifade ederek sporcularımızı tebrik etti.

 

 

Bu başarının kazandırılmasında sporcuların hiçbir engel tanımadan azimli, gayretli çalışmaları olduğunu ifade eden İl Müdürü Yıldız, En büyük emeğin ise ,ilimizin başarılı antrenörü Mert Moralı olduğunu söyledi.İl Müdürü Yıldız Emeklerinden dolayı teşekkür ederek antrenörümüzü tebrik etti.

 

 

İl Müdürü Yıldız , Bozüyük Yavuz Sultan Selim Ortaokulu Müdürü Tekin Arslan’ı , Bozüyük Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Akgündüz’ü ve Bozüyük Sınav Lisesi Müdürü Ömer Boğaz’ı başarılarından dolayı tebrik etti.

 

 

Konuklarını makamında ağırlayan İl Müdürü Yıldız, başarılı sporcuları ödüllendirdi.

ATLETİZM’DE BÜYÜK BAŞARI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Tebrikler çocuklar. Öncelikle İl müdürü Aslan YILDIZ’ı spora ve sporcuya vermiş oldugu destekten ötürü kutluyorum. Spor il Müdürlüğünün Vizyonunu değiştirdiniz.İste hep istedigimiz olay buydu. Yani spor icinden idreci olunca boyle sürekli göz onunde olursunuz. Dikkatli olmak lazim Burasi bermuda uçgeni.. Allah her zaman dogrularla beraberdir. Cizginizi bozmayin. Allah’a emanrt olun…

    Cevapla
Bizi Takip Edin