AYDİLGE BİLECİK’E GELİYOR!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muhteşem enerjisi ve sahne performansı ile dillere dolanan Kiralık Aşk, Kiraz Mevsimi gibi dizilerdeki fenomen şarkıları, Aşka Gel, Yangın Var gibi hitleri, süpriz cover’ları ve yeni single’ı Gel Sarıl Bana ile Aydilge en güzel şarkıları ile Bileciklilerle buluşacak.


bilecik haberleri


 

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Gezginler kulübü tarafından Gökkaya Parkta gerçekleştirilecek mezuniyet balosunda Aydilge sahne alacak.

Bilecik Şeyh Edebali üniversitesi Gezginler Kulübü başkanı Mustafa Kara Mezuniyet Balosu ve Mezuniyet Konseri etkinliği ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz gibi 6 yıldır okulumuzda Bahar Şenliği olmadığı için bizde Aydilgeyi getirmek istedik. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Gezginler Kulübü tarafından düzenlenen Mezuniyet Balosu ve Mezuniyet Konseri etkinliğimiz 4 Haziran 2016 günü saat 19:00 da Gökkaya Parkta gerçekleşecek” dedi.

bilecik haberleri

AYDİLGE BİLECİK’E GELİYOR!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 2 Nisan 2016, 10:00

    oo süper tam mezun olcağımız zaman çok güzel bir etkinlik olacağa benziyor

    Cevapla
  2. Evet geldı geç çıktı 2saate yakın durdu ama gerikalanlar olmadı dıyebılırız dılek fenerı goremedım Prof foto vardı ancak 1-2gun sonra o yere gıdıp almak şartıyla herneyse yapılan program var ama eksıklıklerıyle bence daha Prof olabılırdı..

    Cevapla