Aydoğdu: “Değişim taraftarı olan herkesin desteğini bekliyorum”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Bİlecik Milletvekili Adayı Halil Aydoğu, “14 Mayıs’ta Sevgi kazansın, Bilecik kazansın, Türkiye kazansın” dedi.

Yayınladığı yazılı basın açıklamasında depremde hayatını kaybeden anneleri de unutmayan Aydoğdu, başta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutladı.

Değişim taraftarı olan tüm vatandaşlardan destek beklediğini dile getiren Aydoğdu, yayınladığı mesajında ise şu ifadelere yer verdi:,

“Sevgili Bilecikli Hemşehrilerim; Aydınlık yarınları inşa ettiğimiz uzun bir yolculuğun sonuna geldik.
Yarın hem ülkemizin kaderinin değişeceği bir gün, hem de bizleri yetiştiren her daim kutsal görevleri olan kıymetli annelerimizin günü.

Depremde kaybettiğimiz annelerimiz başta olmak üzere, Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener ve tüm annelerimizin ‘Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. 14 Mayıs’ta “Sevgi” kazansın, “Bilecik” kazansın, “Türkiye” kazansın diyerek sözlerimi noktalıyorum.

Seçim kampanyamızda bizlere destek olan siz değerli halkıma şükranlarımı sunuyorum. Değişim taraftarı olan tüm hemşehrilerimin sandıkta desteklerini bekliyorum. Değişim yolunda bizlere verdiğiniz destek için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Birleşe birleşe kazanacağız.”

Aydoğdu: “Değişim taraftarı olan herkesin desteğini bekliyorum”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin