BAHÇELİEVLER VE BEŞİKTAŞ MAHALLELERİNE SAĞLIK OCAĞI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş ve Bahçelievler Mahallelerinde atıl vaziyette olan 112 Servis binaları, gerekli tadilatın ardından Sağlık Ocağı olarak hizmet vermeye başlayacak.

Bahçelievler ve Beşiktaş Mahalleleri, Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile sağlık alanında güzel bir hizmete kavuşuyor.

 

Bilecik Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda açılışları yapılan, fakat kullanılmayan 112 Servis Noktalarında gerekli tadilat çalışmalarını yaparak, Sağlık Ocağı şeklinde vatandaşların hizmetine sunacak.

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında yaptığı kısa açıklamada; ”Bilecik Belediyesi olarak, iki mahallemizde güzel bir hizmeti daha gerçekleştiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz ay, Hürriyet Mahallesindeki mahalle konağımızın altındaki alanı, vatandaşlarımızın kullanımına sunduk. Şimdi ise yine Sağlık İl Müdürlüğümüz ile birlikte güzel bir çalışmaya imza atıyoruz ve Beşiktaş ile Bahçelievler Mahallelerindeki kullanılmayan binalarda tadilat çalışmalarını yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Böylelikle oradaki mahalle sakinlerimiz, sağlık konusunda daha hızlı, daha güvenli ve kolay bir hizmet almış olacak. Bu güzel hizmetlerin şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

BAHÇELİEVLER VE BEŞİKTAŞ MAHALLELERİNE SAĞLIK OCAĞI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 28 Ocak 2017, 23:22

    Bunlar hep boş yatırım yazık bu paralara

    Cevapla
Bizi Takip Edin