Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Uğur Baklacı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sevgili hemşehrilerim, ben Uğur Baklacı. Doğup büyüdüğüm ve yaşlanmayı planladığım Bahçelievler Mahallesi’nde yaşamaktayım.

1994 Bilecik doğumluyum. Bahçesine diktiğimiz fidanların kocaman ağaç olduğu mahallenin tek okulu olan Malhatun İlköğretim okulunun mezunlarındanım.

Eğitimimi Muhasebe ve Finans üzerine tamamladım ve yaklaşık 10 yıldır şehrimizde gazetecilik yapmaktayım. Öğrenim ve iş hayatımın verdiği tecrübe ve aktif olarak görev aldığım sosyal sorumluluk projelerindeki deneyimlerime dayanarak; Mahallemizde gözlemlemiş olduğumuz ihtiyaçları gidermek, vatandaşlarımızın sesi olmak ve güzel Mahallemize katkıda bulunmak için adayım.

Mahalle muhtarının sorunlar ve talepler karşısında yaptırım gücünü görmek ve “muhtar bunun için ne yapabilir” algısını değiştirmek için değişimi destekleyin!

Her zaman şeffaf, adil, dürüst ve çözüm odaklı olup, yerine getirilemeyecek vaatlerde bulunmadan, el ele yeni bir sayfa açıp; Bilecik’imizin güzide ve en büyük mahallesinde 7 gün 24 saat ulaşılabilir bir muhtar olmak için sizlerden destek bekliyorum. Bahçelievler mahallemiz için siz de “gençlere” ve “değişime” destek verin!

Çıkmış olduğumuz bu yolda, bana desteklerini esirgemeyen başta eşim, ailem, dostlarım, komşularım ve tüm mahalle sakinlerime çok ama çok teşekkür ederim.

Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Uğur Baklacı
Masal Organizasyon
Bizi Takip Edin