BAKAN AVCI HEMŞEHRİLERİYLE DEMOKRASİ NÖBETİNDE BULUŞTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hemşehrimiz Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı memleketi Bilecik’te demokrasi nöbetine katıldı.


Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, FETÖ’nün darbe girişimine ilişkin, Şu anda Türkiye´nin her yerinde 81 vilayette aynı Bilecik´te, Eskişehir´de olduğu gibi millet ayakta. Allah devlete, millete zeval vermesin. Hepimiz gündüz işimizde gücümüzdeyiz. Sabah işimize gidiyoruz, gücümüze gidiyoruz, işimizi yapıyoruz. Evlerde ev hanımlarımız işlerini yapıyorlar, akşamlarıda bütün Türkiye görevini yapmaya geliyor Elhamdülillah. Zor zamanlardan geçiyoruz ama çok şükür fitnenin beli kırıldı. ama uyanık olmak zorundayız. hepiniz büyüklerinizden duymuşsunuzdur su uyur düşman uyumaz. Onun için ayaktayız, nöbetteyiz. Ne zamana kadar, başkomutan Cumhurbaşkanımız “nöbetlerimizi bitirdik” diyene kadar buradayız. ” dedi.

 

Avcı, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki darbe girişimine tepki olarak Bilecik’te, vatandaşlarca o geceden itibaren Cumhuriyet meydanı’nda sürdürülen “demokrasi nöbeti”ne konuk oldu.

Burada vatandaşlara hitab eden Avcı, şu ifadeleri kullandı:
BU SADECE BİR DARBE TEŞEBBÜSÜ DEĞİL..
Bu sadece bir kalkışma, sadece bir darbe teşebbüsü değil. bu aslında Türkiye´ye diz çöktürme operasyonudur. Birçok yabancı bağlantıları olan, farklı istihbarat birlikleri tarafından kullanılan Fethullahçı Terör Örgütü Türkiye´ye diz çöktürmek isteyenlerin aleti olarak bu senaryoları sahneye koydu ama millet bir bütün halinde ayağa kalktı ve “dur” dedi. sadece fetö´ye değil, Türkiye´ye diz çöktürmek isteyen düşmanlarada geçit yok dedi. Elhamdülillah.

 

SEBASTİAN: “EVET SİZİN İYİ ÇOCUKLARINIZ KAYBETTİ!”

Eskişehir´de de gösterdim, Fox tv diye bir Amerikan kanalı var onun Türkiye´de de uzantısı var. Bu amerikan kanalı zaten Amerika içinde de nefret söylemleri ile meşhur olan bir kanal. Evvelsi gün, bu kanala çıkan Sebastian diye bir CIA danışmanı açıkça şunu söylüyor, “İyi çocuklar kaybettiler” diyor. İyi çocuklar dediği, bizim çocuklar başardılar diyorlar ya, şimdi iyi çocuklar dediği Ankara´da meclisi bombalayan, helikopterlerden sivil halkı tarayan, tankları silahsız insanların üzerine süren, namussuz Fetö mensuplarını kastediyor, iyi çocuklar dediği onların iyi çocukları. Evet sizin iyi çocuklarınız kaybetti, evet ebediyende kaybetmeye devam edecekler. Çünkü bu millet ayakta.
“TAMAM İNŞALLAH” DENİLİNCEYE KADAR..
2005 yılında dün değil bugün değil 2005 yılında, Eskişehirde Bilecik´te değil, diyarbakır da Recep Tayyip Erdoğan dedi ki; “Tek vatan, tek millet, tek devlet, tek bayrak” işte bugün bütün Türkiye, tek vatanda tek bayrakla tek devlet için ayakta. Benim sizlerden ricam, bu nöbeti dediğim gibi, bütün Türkiye´de olduğu gibi “tamam inşallah” denilinceye kadar bu şekilde sürdüreceğiz bu coşkuyla. hiçbir yorgunluk alametide görmüyorum, Gittiğim hiçbir yerde de görmüyorum, Bilecik´te de görmüyorum.
SİZ NEYİN NE OLDUĞUNU HAYET İYİ BİLİYORSUNUZ
Hep birlikte dik durduk ve dik durmaya devam edeceğiz. Hep birlikte ne yapacağız, aynı zamanda özellikle hanım kardeşlerimiz için söylüyorum dualarımızı hiç eksik etmeyeceğiz. Bu cenab-ı Hak´ın lütfu ile başarılmış bir zaferdir bunuda hiç unutmayacağız ve dualarımızı hiç eksik etmeyeceğiz. Zaten siz neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorsunuz. Onun için milletin feraseti, hamd olsun bütün fitne, fesat girişimlerini akamete uğrattı, uğratmaya da devam edecektir. hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum, bütün şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyorum. Onları dualarımızda unutmayalım, Allah şefaatlerini nail eylesin. hepinizi Allah´a emanet ediyorum, gazanız mübarek olsun.

DSC_0921 DSC_0919 DSC_0918 DSC_0915 DSC_0924

BAKAN AVCI HEMŞEHRİLERİYLE DEMOKRASİ NÖBETİNDE BULUŞTU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin