BAKAN DÖNMEZ’İN ADI CADDEYE VERİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Orta Mahalle Orgeneral Aytaç Yalman Caddesi’nin ismi bütün meclis üyelerinin ortak kararı ile değiştirilerek “Bakan Fatih Dönmez” caddesi oldu.

Hemşehrimiz Fatih Dönmez Gölpazarın’da bir takım temaslarda bulundu.

Öncelikle baba evine bayramlaşma ziyaret için gelen, Bakan Fatih Dönmez daha sonra onarımı tamamlanan ve kısa sürede hizmete açılacak olan olan Tarihi Mihal Gazi Hamamı’na giderken caddede hoş bir sürpriz yapıldı.

Belediye Başkanı Hayri Suer, Bakan Dönmez’in biyografisinin ve adının yazılı olduğu cadde tabelasını; Bakan Dönmez’e takdim ederek, Gölpazarı’na büyük desteklerinden dolayı teşekkür ederek vefa örneği gösterdi.

Onarımı tamamlanan ve hizmete açılacak olan Tarihi Mihal Gazi Hamamı’nı ziyaret eden Bakan Fatih Dönmez yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra kaymakamlık konutuna geçen Fatih Dönmez burada, Bilecik Valisi Bilal Şentürk, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, İlçe Kaymakamı İbrahim Güneş, Belediye Başkanı Hayri Suer ile Gölpazarı’na yapılacak olan yatırımlar ile ilgili istişare edildi.

Bakan Fatih Dönmez, Yenipazar Yolundaki trafo merkezinin yıl sonuna kadar yetişeceği müjdesini verdi.

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer yaptığı açıklamada;

“ Tarihi Hamamımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun, Kurban Bayramı’nda halkımız ücretsiz bir şekilde yararlanabilir. Ayrıca TOKİ ön başvuruları sayısı 300’ü geçti ve en kısa zamanda ilerleme katedilecektir. Gölpazarı ilçe stadyumu ve yüzme havuzunun yenileme işlemleri için Spor Toto Genel Müdürlüğü ile anlaşma sağlandı. Önümüzde 5 yıl var. Gölpazarı’nın yıllardır hasretini çektiği tüm hizmetleri bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz ve edeceğiz” dedi.

BAKAN DÖNMEZ’İN ADI CADDEYE VERİLDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 17 Ağustos 2019, 09:23

    bır hamam acılımla tarıhı cadde ismi verilmez bılecıkten ne dehalar geçti ben kullanmıyacağım

    Cevapla
Bizi Takip Edin