BAKAN KILIÇ: “EDEBALİ STADI YIKILARAK YERİNE YENİSİ YAPILACAK”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’e bir dizi ziyarette bulunmak üzere gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ziyaretlerini tamamladıktan sonra vatandaşlarla birlikte Kapalı Pazar alanında bulunan iftarda vatandaşlarla bir araya geldi.

Bilecik Belediyesinin tarafından Hürriyet Mahallesi’nde bulunan kapalı pazar alanında düzenlenen iftar programına katılan Bakan Kılıç, vatandaşlarla bir araya gelerek beraber orucunu açtı.

 

İLK GÜNKÜ AŞKLA YOLA DEVAM

İftar sonrası konuşma gerçekleştiren Bakan Kılıç, AK Parti olarak ilk günkü aşkla yola devam ettiklerini söyleyerek, “Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın koymuş olduğu hedeflere Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ile beraber koşacağız. Yapacağımız hizmetler çerçevesinde Bilecik ilimiz de nasibini alacaktır.” ifadelerini kullandı.

 

Bilecik’e yapılan yatırımlardan bahseden Bakan Kılıç, yeni yapılan kapalı spor salonu ve havuzun tamamlandığını söyleyerek şu ifadelere yer verdi:

ESKİSİ YIKILARAK YERİNE YENİSİNİ YAPILACAK

Yaptığımız mahalle tipi sahalarla beraber önemli bir yatırımın içindeyiz. Bilecik’in merkezindeki stadyumla alakalı olarak tribünlerin kullanılmaz olduğu konusundaki bilimsel raporlar ortada. Bizim burada yapacağımız iş belli. Burası şehrimizin merkezinde Bilecik’te tüm vatandaşlarımızın özellikle kullanımı için inşa edilmiş bir yapıdır. Artık ömrünü tamamladı. Biz bu yaz inşallah başlayacağımız yatırımla stadyumumuzu yine aynı yerde en iyi şekilde eskisini indirip yok edip yenisini en iyi şekilde Bilecik’in merkezinde bu spor alanımızı yapacağız.

 

2023, 2053 VE 2071 HEDEFLERİNE KOŞARAK BERABER GİDECEĞİZ

Ancak bu sefer tribünlerin altında bireysel spor salonlarıyla beraber yapacağız. Bilecik’in merkezinde inşallah en kısa süre içerisinde ihya ederek yenisini yapacağız. Sporcu gençlerimize hayırlı uğurlu olsun. Tabi muhtarımızda bunu takip edecek. Geleceğimiz inşallah hep beraber oluşturacağımız 2023-2053 ve 2071 hedeflerine koşarak beraber gideceğiz. Rabbim bu millet için bu devlet için bu bayrak için şehit olanlara rahmet eylesin

 

 

Konuşmanın ardından Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bakan Akif Çağatay Kılıç’a Türk ve Kayı bayrakları ile kılıç hediye etti.

 

Diğer yandan, İftar öncesinde Bilecik Gençlik Merkezini ve Kredili Yurtlar Kurumu (KYK) Ertuğrul Gazi Erkek Yurdunu ziyaret eden Kılıç, burada gençlerle bir araya gelerek sohbet etti, iş ve müzik atölyelerindeki öğrencilerin çalışmalarını izledi.

 

Bakan Kılıç’a Bilecik’te gerçekleştirdiği ziyaretlerde Bilecik Valisi Süleyman Elban, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

 


İLGİLİ HABERLER:

BAKAN KILIÇ: “EDEBALİ STADI YIKILARAK YERİNE YENİSİ YAPILACAK”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Tesekkurlerr

    Cevapla