BAKAN ÖZLÜ’DEN BİLECİK’E 3. SANAYİ MÜJDESİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Özlü; Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nda ise Bilecikli sanayiciler ile bir araya gedi.

Bilecik’in 3. Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili bir müjdeyi de veren Bakan Özlü, 3. Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili gerekli fizibilite çalışmalarının yapıldığını belirterek, içinde bulunduğumuz Mart ayının 23’ünde ise Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından gelecek olan bürokratların sanayi yeri ile ilgili nihai kararı vereceğini ifade etti.

 

 

TEK BAŞINA KARAR VERİYOR

Çin’in sürekli yüzde 8-10 büyüme sağladığını, Türkiye’nin de ortalamasının 5,8 düzeyinde bulunduğunu aktararak, şu görüşlere yer verdi.

 

 

Bakan Özlü, “Bunun bazı yıllar eksisi, bazı yıllar da artısı olmuştur. Bu kalkınma hızını bu sisteme rağmen gerçekleştirdik. Sizden çok rica ediyorum bu paketi savunun. Bu paketin hiçbir eksiği, kusuru yok. Diyorlar ki ‘Cumhurbaşkanına çok yetki veriyorsunuz’, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bu yetkilerden dolayı İstanbul’da üretim yapamıyor mu? Tek başına karar veriyor, yardımcılarına söylüyor, gereken yapılıyor. Elbette ‘hayır’ diyenler olacak, ‘Hayır desek ne olur’ diyecekler var. Hayır oyları da muteberdir. Saygımız sonsuz. Ama hayır oyları kimin işine yarayacak? PKK, FETÖ, DEAŞ, Kandil’e yarayacak. Biz Bilecik’ten iyi bir ‘evet’ çıkması için canla başla çalışmalıyız. Ben bürokraside yetiştim. Teşkilatlarla yeni tanıştım. Teşkilatlar olmazsa olmaz, kadınlarımız çok başarılı, bunu görüyoruz. Emek harcıyorlar, fedakarlık yapıyorlar, 40 günümüz var. Evet için elimizden geleni yapalım.”

BAKAN ÖZLÜ’DEN BİLECİK’E 3. SANAYİ MÜJDESİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. bilecik gelismesi icin sanayi sart sanayicileri bilecik tesvik etmek lazim syeni organize sanayi bolgesi duzluk sart yenisehir yolu uzerii yada pelitozu yada istasyon olabilir

    Cevapla
Bizi Takip Edin