Baraj ve Göletlerde İnceleme

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Bilal Şentürk, Pazaryeri ilçesinde baraj ve göletlerde incelemenin yanın da ”Kütüphane ve Robotik Sınıf” açılışına katıldı.

Vali Şentürk, Kaymakam Fatih Kurt, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant ve ilgililerle birlikte 2006 yılında baraj kurulması nedeniyle TOKİ tarafından yaptırılan yeni yerleşim yeri olan Günyurdu köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Osmanlı döneminin ilk yıllarında kurulan ve Kayı Boyu’nun Karakeçili aşireti mensuplarınca yerleşim yeri olarak seçilen, ancak 2005 yılında başlatılan baraj çalışmaları kapsamında su seviyesinde bulunması nedeniyle istimlak edilerek boşaltılan Günyurdu köyünde de incelemede bulunan Vali Şentürk, eski yerleşim yeri olan köyün turizme kazandırılması yönünde yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

 

Vali Şentürk, Küçükelmalı köyündeki Küçükelmalı Tabiat Parkı ve göletinde yeni yatırımların yapıldığı alanda da incelemede bulunarak, muhtar Halil Ak’dan ve ilgililerden bilgi aldı.

 

Temiz havası ve sessizliğiyle ziyaretçilerin vazgeçemediği Bozcaarmut Göleti’nde Kaymakam Kurt, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nalbant ile birlikte incelemede bulunan Vali Şentürk, köy kahvehanesinde vatandaşlarla sohbet etti.

 

Vali Şentürk, Kaymakam Kurt, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nalbant ve ilgililerle birlikte İmam Hatip Ortaokulunda ”Kütüphane ve Robotik Sınıf” açılışına katılarak, öğrenciler tarafından okunan şiirleri dinledi.

Baraj ve Göletlerde İnceleme
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. bu valide iş var

    Cevapla
Bizi Takip Edin