Başarılı Başkan Adem Akman Güven Tazeledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Söğüt Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Genel Kurulu’nu gerçekleştirirken 2016 yılından bu zamana kadar göstermiş olduğu başarılı çalışmalar ile adından söz ettiren mevcut Başkan Adem Akman güven tazeleyerek yeninden başkan seçildi.

Tek aday olarak girdiği seçimde 67 üyenin 57’sinin oyunu alan ve yeninden Başkanlık koltuğuna oturan Başkan Akman, kendisini bu göreve layık gören tüm dostlarına teşekkürlerini sundu.

Başkan Akman,seçim sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Olağan Genel Kurulumuzda bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaların karşısında şahsımı ve yönetim kurulu arkadaşlarımı onure ederek, Genel Kurul başkanlık seçiminde bizleri tek aday olarak layık gören öncelikle nakliyeci esnafı üyelerimize teşekkür ediyorum.Yine, bizlerle işbirliği içerisinde desteğini esirgemeyen Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Şükrü Keskin ve Meclis üyelerine, ülkemize hem istihdam hem de katma değer sağlayan ilçemizin güzide kuruluşları ve iş ortaklarımız olan Yıldızlar Holding (Söğüt Seramik), Termal Seramik, Sörmaş A.Ş, Gökyar Mermer, İbaloğlu Seramik, Rota Seramik, Diriliş Seramik’e seçim süreci öncesinde ve sonrasında desteğini ve tebriklerini belirten, bütün resmi kurum amirlerine, siyasi parti temsilcilerine, dost ve arkadaşlarıma ve ismini tek tek sayamayacağım tüm gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum.

Bu güne kadar çok çalıştık. Üyelerimizin ve iş ortaklarımızın karşılıklı menfaatleri doğrultusunda yol aldık. Kooperatifimizi nereden alıp nereye getirdiğimiz hem ekonomik olarak hem de vicdanen tüm paydaşlarımız tarafından kabul görmüştür.

Bugüne kadar çok çalıştık bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz.Daha güzel günlerde buluşmak dileğiyle.Yolumuz hep açık olsun inşallah.”

Başarılı Başkan Adem Akman Güven Tazeledi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin