Başbakan Yardımcısı Fikri Işık: “Türkiye, muhtaç ülke konumundan, muhtaç olanlara yardım eden ülke konumuna geldi”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, bir takım ziyaretler gerçekleştirmek amacıyla Bilecik’e geldi.

Bilecik Valiliği ziyaretinin ardından AK Parti İl Başkanlığı ziyareti gerçekleştiren Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, burada yaptığı açıklamada, Bilecik’in kuruluşun, dirilişin ve kurtuluşun sembol kenti olduğunu söyledi.

Teşkilatçılığın çok önemli ve zor olduğuna değinen ve bunu bildiğini söyleyen Işık, “Bu kutlu davanın bir parçası olmak, bu hareketin bir ferdi olmanın da tarifsiz bir ayrıcalığının olduğunu biliyorum. Ülkemize yapılan her bir hizmete katkı vermiş olmanın manevi hazzını da her birimiz yaşıyoruz. Belki belli hizmetlerin yapılmasında öne çıkan isimler vardır ama arkada bir de isimsiz kahramanlar vardır. Teşkilatlar işte o arkadaki isimsiz kahramanları oluşturuyor.” ifadelerini kullandı.

 

Burada partililere hitap eden Kılıç, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“MUHTAÇ ÜLKE KONUMUNDAN MUHTAÇLARA YARDIM YAPAN TÜRKİYE KONUMUNA..”
Allah’a hamdolsun, son 15 yılda Türkiye o IMF´nin üç kuruşuna muhtaç bir ülke olmaktan bugün dünyada nüfusuna oranla en fazla muhtaçlara yardım yapan ülke konumuna geldiyse hiç kuşkusuz bunda liderimiz, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın çok büyük önemi var. Ama onunla birlikte yürüyen isimsiz kahramanların çok büyük desteği ve katkısı var. Zaten bir ekip olmak böyle mümkün oluyor. Bir ordunun bir komutanı oluyor ama o orduyu zafere ulaştıran adı sanı bilinmeyen binlerce asker oluyor. Teşbihte hata olmasın ama siyasette de bir lider var, liderin etrafında güçlü bir kadro var ama onları destekleyen, onlarla yol yürüyen milyonlar var. İşte teşkilat böyle bir güç.

 

“EN GÜZEL ÖRNEĞİ DEMOKRATİK SOL PARTİ’DİR”

Teşkilatın varlığı havadaki oksijen gibidir. Varlığında kimse çok kıymetini bilmeyebiliyor ama havada oksijen azalınca insanlar için ne kadar büyük sıkıntı başlarsa teşkilatsızlık’ da o kadar büyük sıkıntı demektir. Bunun Türk siyasi hayatında en güzel örneklerinden biri Demokratik Sol Partidir. Teşkilatı olmadığı için yüzde 22´den yüzde 1,5´lara düşmüş bir partidir. Teşkilat olsaydı belki yaptığı pek çok hatanın önüne geçebilirdi. Bizim için teşkilatımız son derece önemlidir. Teşkilatın gücünü koruması bizim için son derece önemli.

 

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, İl Başkanlığı ziyaretinin ardından beraberindekiler ile birlikte Şeyh Edebali Türbesini ziyaret etti ve burada dua ettikten sonra Bilecik’ten ayrılarak Bursa iline hareket etti.


İLGİLİ HABERLER:


Başbakan Yardımcısı Fikri Işık: “Türkiye, muhtaç ülke konumundan, muhtaç olanlara yardım eden ülke konumuna geldi”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin