BAŞBAKAN YARDIMCISI NUMAN KURTULMUŞ BİLECİK’TEYDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, düzenlenecek AK Parti ´İstişare ve Değerlendirme´ toplantısı katılmak üzere Sakarya´dan Afyonkarahisar´a geçerken, Bilecik´e uğrayarak Şeyh Edebali Türbesine Eşi Sevgi Kurtulmuş gelen Kurtulmuş´u, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti Bilecik İl Başkanı Kadir Bayrak ve diğer yetkililer karşıladı.
Kurtulmuş ve beraberindekiler, türbeyi ziyaret ederek dua ettiler.

bilecik haberleri

ELİMİZDEN GELEN BÜTÜN DESTEĞİ VERİRİZ
Bir gazetecinin Bilecik-Yenişehir yolu başta olmak üzere kentteki bazı sorunları anımsatması üzerine Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, bu konuda üzerine düşeni yapacağını belirtti.
Bilecik´in ayrı bir havasının olduğunu söyleyen Kurtulmuş, “Şeyh Edebali´nin, Osmanlı´nın kuruluşunun, bir cihan imparatorluğunun başlangıcının ayak izleri burada. Buraya üzerimize herhangi bir şekilde hizmet etmek düşerse ne mutlu. Üzerimize düşeni yapmaya gayret ederiz. Elimizden gelen bütün desteği veririz merak etmeyin” dedi.

bilecik haberleri

KANALİZASYON SORUNU

Bilecik ve Şeyh Edebali’nin kendisi için ayrı bir manevi havası olduğunu belirten Kurtulmuş, Bilecik’e hizmet etmek için de elinden ne gelirse yapacağını vurguladı. Türbede basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kurtulmuş Şeyh Edebali Türbesi’ne akan kanalizasyon için de gereğinin yapılacağını belirtti. Konuyu Maliye Bakanlığı’na aktaracağını söyleyen Kurtulmuş, “En kısa zamanda ödenek de tahsis edilmiş olur. Hazır yol  yapılıyorken kanalizasyon da aradan çıkarsa çok iyi olur.”dedi.
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

BAŞBAKAN YARDIMCISI NUMAN KURTULMUŞ BİLECİK’TEYDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin