Başıboş köpeklerin saldırdığı genç yaralandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te, evine giden 22 yaşındaki üniversite öğrencisi, başıboş köpeklerin saldırısı sonucu kaçarken düşüp yaralandı.

Alınan bilgiye göre; Bilecik Merkez Ertuğrulgazi Mahallesi Filizli Sokak üzerinde evine giden Kemal Furkan Köse (22) başıboş köpeklerin saldırısına uğradı.

 

Köpeklerden kaçarken dengesini kaybedip düşen 22 yaşındaki gencin sağ kolunun kırıldığı ve ayaklarının çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenildi. Yaralanan gence çevredeki vatandaşlar müdahale ederek Bilecik Devlet Hastanesine götürdü.

 

Köpeklerin saldırısına uğradığı Kemal Furkan Köse, “benim canım yandı başkalarının canı yanmasın” ifadelerini kullandı.Köse; ” evime gidiyordum bir anda karşıma 4-5 tane başı boş köpekler çıktı ne yapacağımı bilemedim. Duraksadım bana doğru koşarak geldiklerini görünce bende kaçmaya başladım. Koşarken dengemi kaybedip yere düştüm ve çığlık attım gerisini hatırlamıyorum.” dedi.

 

Öte yandan yaralanan gencin ailesi hastaneye gelirken bu durumun arkasında duracağını ve gerekenin ne ise yapılacağını belirtti.

 

Olayın ardından, Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı hastaneye gelerek incelemelerde bulundu.

Başıboş köpeklerin saldırdığı genç yaralandı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 Yorum

  1. Hayvan severler şimdi bu gençi ziyaret edecekmisiniz?

    Cevapla
  2. bir yandan hayvan severler bir yandan mağdur şahıslar ne olacak böyle bilmiyorum

    Cevapla
  3. Köpekler belediye tarafından kısırlaştırıldı. Bir şey olmaz. Şaka bir yana geçmiş olsun arkadaşımıza

    Cevapla
  4. Köpek ısırmamış birşey yapmamış, saf gibi bakınırken düşmüştür kesin. Sana geldiklerini nereden anladın köpekler belki başka birşey gördüler. Isıracak olsalar seni yerde parçalamaları lazımdı. Azıcık akıllı olun herşeyi hayvanlara atmayın.

    Cevapla
  5. Ben 153 zabıtayı aradım ,köpekler var ,insanlara saldırıyor dedim, hayvan severler daha önemli dediler.

    Cevapla
  6. Ertuğrulgazi mahallesinde 7-8 tane köpeğin içinde durdum bana bir şey yapmadılar :) Buna da yapmamışlar ama kendini sakatlamış :) Akşam uğrarım oraya eğer haberlere çıkarsam saldırmışlardır çıkmazsam zaten bir şey olmaz :)

    Cevapla
  7. hayvan severler bu işe ne dicekk insan mı hayvan mıı tercih etcekk

    Cevapla
  8. Hayvanların barınakta toplanması lazım ac köpek herkese saldırır dışarda geziyorlar ama herkes yemek vermiyor . Onlarada yazık insanlarada belediye çözüm getirmeli koltukta oturmakla çözüm olmuyor.

    Cevapla
  9. Köpeklerden korktuğu belli etmiş kaçıyım derken kendini sakatlamış hayvanların suçu ne onlara bişey yaparsanız kendilerini savunmaya geçerler ben hergün geçiyorum ordan

    Cevapla
  10. Yaralı kardeş,şikayetçi olursan telefon kaydı var bende,hayvanseverler ayaklanır vadandaş önemli değil demişti bana hatta tartişmıştım bu konuda

    Cevapla
  11. Bazı akıllı diye geçinen sözüm ona hayvanseverler aklı ve anlayışı kıt zihniyetler siz sanırım olayı anlamadınız kimse hayvanları suçlamıyor zaten sana bir şey yapmadı sen korkmuyorsun diye herkes aynı mı yani??her şeyi çok biliyorsunuz da insan değeri bilmiyorsunuz ah bi bilseniz hayvanlar da rahat edecek biz de!!!

    Cevapla
    • İnsanlara değer vermeyi bıraktım hayvanlara yöneldim baktım daha çok mutluyum. Sonuçta ihanet dedikodu ayrımcılık ikiyüzlülük vs yapmıyorlar. İnsan değeri ülkemizde zaten yok Bende o yüzden kullanmıyorum

      Cevapla
  12. Yaw ben gece 3 de gezmeye çıkıyorum tmm bosda köpek çok bana niye birşey yapmıyorlar hayvan bu en fazla havlar sen tirsarsan kopek korkutunu anlarsa tabbi biraz da tehtidkar olur hepsi bu tahminim bu arkadaşa köpekler saldirmamis bu köpekleri görünce panik yapmış düşmüş aksi takdirde isiricak olsalardi seni aya kaldirmazlardi hayvanın da kuduz veya hasta olması lazım sokakdaki hayvanın ama özel mülke veya bekcilik yapan köpekler için geçerli değil tabbi bu onlar ayrı görevini yaparlar tutarlar

    Cevapla
  13. KEDİDİR O KEDİ

    Cevapla
Bizi Takip Edin