BAŞKAN BAKKALCIOĞLU: “HİÇBİR ÇOCUĞUMUZ YATAĞA AÇ GİRMESİN İSTEDİK”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi sosyal yardım çalışmaları kapsamında Ramazan yardımı olarak 1300 ailenin Cansuyu, Kış Desteği ve Sosyal Destek Kartlarına 310 tl yatırarak nakdi destek verdi. Nakdi desteğin yanı sıra ayrıca aynı ailelere özel olarak hazırlanan bayram paketleri teslim edildi.

İhtiyaç sahibi ailelere içerisinde et ve sucuk ile bayram için şeker ve çikolata bulunan bayram paketleri Ramazan Bayramı öncesinde Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde teslim edildi.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerince yapılan bayram paketlerinin dağıtım çalışmalarını ziyaret eden Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, dağıtım ekibine “kolay gelsin” diyerek iyi çalışmalar diledi.

Bayram paketini almaya gelen vatandaşlarla da görüşen Başkan Bakkalcıoğlu hemşehrilerine iyi bayramlar dilerken Bozüyük Belediyesi olarak Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerini unutmadıklarını belirtti.

Hemşehrilerinin her zaman yanlarında olduklarını belirten Başkan Bakkalcıoğlu “Ülkemiz çok ağır ekonomik koşullardan geçmekte. Dar gelirli insanlarımız zor günler yaşamakta. Bizler onlara Ramazan ayı boyunca ek destekler vermeye çalıştık. Kadir gecesinin bir gün öncesi ve Kadir gününde, Ramazan Bayramını kutlarken hiçbir çocuğumuz yatağa aç girmesin istedik. Onun için et, sucuk, şeker ve çikolatayla oluşan bir paketi dağıtmaya çalışıyoruz. 1300 hanemize bunları ulaştıracağız inşallah. Keşke daha fazla yardımda bulunabilsek, keşke ülkemiz bu ağır koşullardan çıksa, kurtulsa insanlarımız rahat etse. Hepinize iyi Ramazanlar diliyorum. Ramazan Bayramınız kutlu olsun“ dedi.

BAŞKAN BAKKALCIOĞLU: “HİÇBİR ÇOCUĞUMUZ YATAĞA AÇ GİRMESİN İSTEDİK”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 28 Nisan 2022, 09:45

    tebrikler siz tam erdoğanın belediye başkanı olmanızı çok isterdim diğerleri gibi laf ola beri gele yapmıyorsunuz

    Cevapla
Bizi Takip Edin